Sitac
Image default
Vakantie

6 dingen om te doen in Mexico die je nooit mag missen

Mexico heeft zijn identiteit verworven in de wereld van het toerisme en trekt jaarlijks een groot aantal toeristen aan. Sommige toeristen verzamelen van tevoren informatie zodat je Mexico helemaal kunnen verkennen en zoveel mogelijk kunnen genieten door veel plekken te bezoeken met prachtig landschap en leuke activiteiten. Anderen weten niet goed waar en hoe ze hun vakantie onvergetelijk kunnen maken.

Het zou je helpen als je een verhuurbedrijf in Mexico zoekt. Je kunt er een goedkope auto huren als je de verhuurbedrijven van tevoren met elkaar vergelijkt. Hierdoor kun je een auto huren die voor alle situaties geschikt is. Het is dus wel belangrijk om de verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken als je een goed autoverhuurbedrijf wil.

6 dingen om te doen in Mexico

Hier is de juiste gids om Mexico te bezoeken en te verkennen. Je kunt genieten van je rondreis naar Mexico door deze zes dingen te doen door verschillende bestemmingen te bezoeken en verschillende activiteiten te doen, zoals hieronder wordt gedeeld.

1. Geniet van de versteende waterval bij Hierve el Agua

In de buurt van Oaxaca is een mengsel van natuurlijke en door de mens gemaakte waterval-zwembadachtige lichamen echt bewonderenswaardig. Dat is het beste zicht om foto’s te maken om te uploaden op je sociale media-account zoals Instagram, Facebook, enz. Je zou graag een duik nemen in deze prachtige versteende waterval die is gemaakt van twee kliffen. De eerste is een witte rots die de randen van de Hierve el Agua bedekt, terwijl de tweede het door de mens gemaakte diepe zwembadachtige oppervlak is dat het geschikt maakt om een ​​duik in het water te nemen en deze momenten vast te leggen.

2. Bezoek Cozumel Island om te duiken

Je kunt ook je tijd investeren om de zeedieren te verkennen, vooral de reuzenschildpad, door te gaan duiken in de oceaan wanneer je Cozumel Island bezoekt. Je kunt met de reuzenschildpad zwemmen en hem van heel dichtbij zien. Het is niet gevaarlijk als je de instructies van de instructeurs opvolgt en je weet hoe je onder diep water moet zwemmen. Instructeurs zwemmen ook dichter naar je toe om je te begeleiden en je te laten waarschuwen om afstand te houden.

3. Mis de bezienswaardigheden van Chichen Itza niet

Chichen Itza is ook een geweldige plek om te bezoeken tijdens je reis in Mexico, omdat je verschillende archeologische gebouwen kunt vinden en de geschiedenis kunt verkennen terwijl je geniet van de activiteit van wandelen. Hier vindt u de tempel van Kukulkan, het balveld en de tempel van krijgers. Je zult ook enkele Cenotes in de buurt vinden om koel te zwemmen na het verkennen van de tempels op een warme dag.

 

4. Een prachtig uitzicht over Aquario Inbursa hebben

Aquario Inbursa is het grootste aquarium van Meixco, het heeft 5 bassins en ongeveer 300 verschillende soorten waterdieren. Dit is het beste ding in Mexico o te bezoeken. Je vindt hier ook verschillende soorten haaien.

5. Hiken op de Sierra Norte Mountains

Een andere interessante en adembenemende activiteit in Mexico, hiken op de Sierra Norte Mountains. Deze bergen liggen ten noorden van Oaxaca City in Mexico. J evindt er een prachtig uitzicht met kleurrijke landschappen.

6. Zwemmen op het verboden strand op Marietas Island

In Mexico liggen veel bekende stranden, maar dit verborgen strand op Marietas Island ken je waarschijnlijk nog niet. Het ligt in een grot en maar weinig mensen weten er vanaf. Het is een echte mijlpaal voor diegene die van ontdekken en privacy houden.

Conclusie

Het land Mexico zit vol schatten voor toeristen, maar je moet wel weten waar je jouw vakantie moet spenderen om het een mooiere herinnering te maken.