Sitac
Image default
Dienstverlening

Sleutels kwijt? Slotenmaker Exacto uit Delft zorgt snel voor nieuwe sloten.

Het gebeurd ons allemaal wel eens, je bent de sleutels kwijt en dit keer vind je ze echt nergens meer. Misschien ben je ze onderweg verloren of heb je ze ergens achter gelaten en weet je niet meer waar. Zeker wanneer je nergens een extra of reserve sleutel hebt is het vervelend omdat je niet meer binnen komt. Op het moment dat dit gebeurt wil je natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand of een bedrijf beschikbaar is die je kan helpen weer naar binnen te komen en gelijk een nieuw slot kan bevestigen. Kom je uit Delft en is dit het geval? Dan kun je de slotenmaker Exacto uit Delft meteen bellen! 

Waarom Exacto de beste slotenmaker is.

Exacto is een slotenmaker met al vele jaren ervaring en heeft altijd gecertificeerde sloten. Niets is belangrijker dan je veilig in huis voelen en wanneer je de sleutels bent kwijtgeraakt wil je natuurlijk niet dat iemand die deze vind zo makkelijk binnen kan komen. Exacto zal je het slot openbreken en zo kom je weer je huis in. Nadat het slot is opengebroken is het belangrijk dat er meteen een nieuw slot op de deur bevestigd word. Exacto zal vooraf bespreken wat er precies nodig is en wat de kosten zullen zijn. 

Doordat het openen van sloten maatwerk is en het bij de een langer duurt als bij de ander kunnen de prijzen altijd iets afwijken van de standaard prijzen die zijn aangegeven op de website. Daarom zorgen ze er altijd voor dat er eerst een prijs wordt afgesproken voordat hij begint. 

Slotenmaker Exacto is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Ook zullen zij altijd binnen 25 minuten bij jouw op de stoep staan en hoef je dus niet uren voor de deur te wachten. Neem gerust een kijkje op de website en lees daar waarvoor je ze nog meer kan inschakelen!