Sitac
Image default
Bedrijven

Poster jongenskamer

Een grappige poster voor een jongenskamer

Pas geleden zijn we verhuisd naar ons droomhuis. De kinderen hebben het erg naar hun zin, al moesten ze in het begin erg wennen aan hun nieuwe slaapkamer. Vooral voor mijn zoontje van drie jaar oud voelde zijn nieuwe kamertje nog niet als thuis aan. Dat kwam vooral, omdat er aan de wanden nog geen leuke posters, tekeningen en andere frutseltjes hingen. Het was allemaal nog erg kaal. Samen gingen we dan ook op zoek naar een leuke poster voor een jongenskamer. Al snel kwam ik uit op Kinderkamer Vintage.

Echt vakmanschap

Op de website vind je diverse posters diverse posters voor jongenskamers. Wat ik nou zo leuk vind, is dat de eigenaresse de posters helemaal zelf ontwerpt en maakt met de hand! De kinderkamerposters zijn van échte vakmanschap en van de beste kwaliteit. Je mag zelfs zelf de kleuren kiezen van de poster.

Unieke vintage items voor kinderkamers

Uiteraard hebben ze ook schattige posters voor een meisjeskamer. Alle posters vind je in de online webshop. Kinderkamer Vintage heeft ook hele bijzondere geboortekaartjes. Mijn zoontje is superblij met zijn panda-poster met zijn eigen naam erop!

https://www.kinderkamervintage.nl/