Sitac
Image default
Bedrijven

Je bloeddruk op natuurlijke wijze verlagen

Gezond blijven: we willen het allemaal maar het is soms niet zo makkelijk. Dat je je goed voelt wil helaas nog niet per se zeggen dat je ook helemaal gezond bent. Er zijn namelijk ook vervelende dingen aangaande je gezondheid, waar niet je direct iets van merkt maar waar je wel ziek van kunt worden. Een van die dingen is een te hoge bloeddruk. Anders dan bij een bloeddruk die te laag is, levert een bloeddruk die te hoog is, niet direct klachten op. Het beschadigt helaas uiteindelijk wel je hart en je bloedvaten, maar je hebt verder geen last van symptomen. Daarom is het ook heel belangrijk om dit zelf goed na te laten kijken en in de gaten te houden, zeker als je in een risicogroep voelt.

Een te hoge bloeddruk kan erfelijk zijn. Wanneer je ouders of een van je ouders last hebben van een te hoge bloeddruk, kan het ook zo zijn dat jij er daarom ook last van hebt. Wanneer je overgewicht hebt of niet genoeg beweegt, kan je bloeddruk ook te hoog worden. Fijn om te weten is dat er meer dan voldoende natuurlijke bloeddrukverlagers beschikbaar zijn die er op een laagdrempelige manier voor zorgen dat je bloeddruk verlaagd zal worden. Wist je bijvoorbeeld dat uien en knoflook heel effectieve natuurlijke bloeddrukverlagers zijn? Bovendien zijn dit producten die in veel gerechten worden gebruikt en daarom door veel mensen worden geconsumeerd. Gekookt of gebakken helpen deze producten namelijk ook heel goed mee aan het verlagen van de bloeddruk.

Wat ook goed is wanneer je een te hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol hebt, is het nemen van voedingssupplementen nederland. Vooral voedingssupplementen met omega vetten zijn erg goed voor de conditie van je hart en je bloedvaten. Deze supplementen zijn ook erg handig voor mensen die geen vis lusten, omdat omega vooral in (vette) vis zit.

http://www.oligo-pharma.nl/