Sitac
Image default
Telefonie

Het meeste uit je dag halen

Het leven is te kort. Daar zijn al honderden liedjes over geschreven, filosofische geleerden op losgelaten en bejaardenhuizen vol oudjes die het beamen versterken dat beeld. Voor je überhaupt beseft dat je leeft zijn de eerste tien jaren van je leven al verleden tijd en voordat je afgestudeerd bent en volgens onze eigen begrippen volwassen bent is het al gauw vijfentwintig a dertig jaar later, bijna een derde al voorbij. Maar hoe kan je het meeste uit een gemiddelde dag halen?

De meningen hierover verschillen enorm. De één is ervan overtuigd dat je pas hoort te slapen als je dood bent en dat je prima door kan gaan zonder één oog dicht te doen, terwijl een ander beweert dat je juist zo veel mogelijk rustig aan moet doen en vooral veel moet rusten, omdat je daardoor beter geconcentreerd bent en veel meer werk verzet in een kortere periode. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen en bovendien verschilt het van persoon tot persoon. De één houdt immers van werken, terwijl de ander het liefst de hele dag met een grassprietje tussen zijn lippen in een hangmat zou liggen.

Voor een goed voorbeeld kan je het beste naar voorbeelden zoeken en hoe zij het aanpakken. Kijk naar de oprichter van Facebook die één set kleding heeft om tijd te besparen, of succesvolle bedrijven die eigenlijk niets anders doen dan alles outsourcen. Dit is het antwoord. Maak het jezelf vooral niet onnodig lastig en focus op hetgeen je goed in bent. Laat een inbound callcenter jouw antwoordservice bedienen terwijl jij je bezig houdt met het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Dit wordt ook wel de optimale verdeling genoemd, of bij mensen de optimale arbeidsdeling. Laat iedereen doen waar hij het best en snelst in is, dan haal je er, in ieder geval op zakelijk niveau, het meeste uit.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/