Sitac
Image default
Mode en Kleding

Wat te doen met je oude galajurk?

Het is promseizoen! Maar dat geldt niet voor jou omdat je op de universiteit zit en niet zo’n evenement kunt bijwonen. De kans is groot dat je een jurk hebt of een andere mooie kleding die gewoon in je kast hangt en klaar staat om gedragen te worden. In plaats van ruimte in beslag te nemen in je kast, kan je prom dress worden hergebruikt of je een weg banen naar andere formele evenementen die geen prom zijn.

 

Verkort je jurk.

 

Verzorg het in een cocktailjurk en draag het voor bruiloften, date-avonden, banketten, alles wat niet prom is. Dit is een goede manier om je jurk te blijven dragen zonder al te veel van zijn oorspronkelijke uiterlijk te veranderen. Het verkorten van je prom jurk is waarschijnlijk de meest praktische manier om een jurk van de middelbare school te blijven dragen.

 

Geef of leen je jurk aan iemand.

 

Er is absoluut iemand die wanhopig op zoek is naar een last-minute jurk voor prom. De ouders van wie je de jurk hebt uitgeleend, zijn eeuwig dankbaar voor de gratis jurk. Iemand opnieuw laten dragen van je jurk kan een leuke herinnering zijn aan je tijd op het schoolbal.

 

Verwissel het.

 

Misschien een prom jurk ruilen voor een minder galajurken?

 

Doneer het.

 

Het doneren van je jurk is een geweldige manier om je jurk een tweede leven te geven en om een ​​andere persoon naar het prom te laten gaan. Prom kan extreem duur zijn. Volgens USA Today besteden tieners gemiddeld meer dan $ 600 aan prom. Deze kosten kunnen studenten uitsluiten van het bijwonen van een prom, vooral omdat de meeste proms een dresscode hebben en formele jurken vereisen.

 

Draag het voor andere formele evenementen.

 

Als je niet klaar bent om je jurk te veranderen of te doneren, zoek dan naar andere gelegenheden om je jurk te dragen. Draag het bij de symfonie, een musical of een toneelstuk, misschien een liefdadigheidsevenement of een gala (misschien alleen als je een van de personages op Gossip Girl bent, maar wie weet wat je te wachten staat).

 

Wees creatief en bedenk manieren om je jurk te integreren in je reguliere formele ensemble. Als je een Gustavus-student bent, draag je je jurk aan de President’s Ball. Als je ooit wordt uitgenodigd voor een militaire bal, is een prom dress de perfecte outfit omdat deze evenementen vrij formeel zijn. Draag het bij een officieel studentenverenigingsfeest. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com