Sitac
Image default
Mode en Kleding

Het ontstaan van CP Company

De Chester Perry kledinglijn of CP Company zoals we die vandaag kennen, is mogelijk een van de enige high-end designermerken die weinig tot niet aan branding doet. De hoge prijs die aan zo’n kledingstuk verbonden is, is sterk afhankelijk van de gebruikte materialen en het innovatieve ontwerp, wat ervoor zorgt dat CP Company echt een enorm unieke productenlijn blijft, met een nichemarkt voor de  geïnteresseerden in een high-end merk. Het is allemaal begonnen met de Italiaanse ontwerper Massimo Osti. Door constant te experimenten met stoffen, kleurstoffen en ontwerpen in de jaren ’70 begon Osti de jaren ’80 met de productie en de verkoop van producten van CP Company en later met het merk Stone Island. Stone Island is een merk, dat we vandaag de dag allemaal kennen en direct herkennen. Gedurende de jaren ’90 werkte Osti aan veel verschillende stoffen, stijlen en stalen, wat ook leidde tot vele samenwerkingen en acht textielinnovaties, die allemaal tot op de dag van vandaag gebruikt worden. Dit brengt ons op de hoogte van de geschiedenis van de merken van Massimo Osti, met de recente opname van het merk MA Strum, een collectie die volledig is gemaakt van het textiel- en stoffenarchief van Osti. Alle drie de merken bieden een zeer unieke en andere stijl dan de rest van de modemarkt en zijn direct herkenbaar als drie van de topmodellen.

Hoogwaardige producten van topkwaliteit

CP Company begon in 1975 met de productie en heeft sindsdien meer dan 40.000 individuele kledingstukken geproduceerd volgens de merkenfilosofie ‘Function and Use’. Het merk heeft vervolgens unieke CP-businessjassen ontwikkeld, die zeer populair zijn geworden. Met behulp van het unieke textiel en de unieke stoffen, maar ook technische aspecten zoals brillen, maskers en handschoenen, is het unieke karakter van het merk eenvoudig te herkennen. Het goggle-jack is sinds de introductie synoniem geworden met het merk en biedt dragers een retro-gestileerd jack, dat echt de toon zet voor CP- businessjassen. De kledingcollectie van CP Company heeft ook een aantal geweldige shirts en t-shirts, met de focus op de gebruikte materialen en stoffen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl