Sitac
Image default
Mode en Kleding

Camperen, die rugzak is echt een aanwinst

Camperen, die rugzak is echt een aanwinst

Als je gaat kamperen dan wil je wel zeker zijn dat je niks vergeet want je moet het dan gaan halen en dan moet je vaak wel een eind lopen en je weet de weg meestal ook niet. Om ervoor te zorgen dat jij alles met je mee kunt nemen heb je wel een goede rugzak nodig waardoor je niks hoeft te kopen en je dus ook niet onnodig geld uit hoeft te geven. Stel dat jij de stad in gaat dan wil jij wel al je spullen hebben die je daarvoor nodig hebt en niet een nieuwe tas hoeven kopen. De tas die jij met je meeneemt is dus de tas waarmee jij gaat kamperen.

Een rugzak heb je echt nodig

Een rugzak tijdens het kamperen is echt een onmisbaar item omdat je vaak in de bossen bent of misschien ben je wel in de bergen beland. Een grote rugzak maakt het dan allemaal een stuk makkelijker voor je om jouw spullen mee te nemen waardoor jij je een stuk vrijer zal voelen. Hoe groot jij de rugzak wil dat hangt dan ook weer af van wat je allemaal met je mee wilt gaan nemen, je wilt niet dat je te weinig ruimte hebt en dingen achter moet laten. Zoek daarom goed uit welke rugzak je gaat aanschaffen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een handtas is handig voor erbij

Als je alles in je rugzak gooit dan kun je erop rekenen dat alles door elkaar komt te zitten en dat je daardoor dus ook moet zoeken als je iets nodig hebt. De kans dat je het niet kunt vinden is dan groot en dat wil je dus zien te voorkomen. Als je een ted baker handtas aanschaft en met je meeneemt dan kun jij daar al je spullen in doen die je vaak nodig hebt zoals telefoon of geld.

Zo groot of klein als je zelf wilt

Je kunt zelf bepalen hoe groot of klein jij de tas wilt hebben die jij met je meeneemt op kamperen. Misschien vind je de calvin klein handtas wel een prima grootte en passen alle spullen erin die jij echt nodig hebt als je bijvoorbeeld de stad in gaat of uit eten gaat. Je wilt niet dat je moet zoeken als je wilt gaan betalen of dat iedereen je aankijkt omdat je telefoon blijft gaan.