Sitac
Image default
Mode en Kleding

3 tips voor een goede bikini

3 tips voor een goede bikini

 

Ga je binnenkort op vakantie, dan is het verstandig vast een checklist te maken voor alles wat je mee wilt nemen. Wanneer je dagelijk een rondje wilt hardlopen, is het wel belangrijk dat jij een sport bh meeneemt. Ga je naar een zonnig land, dan wil je hier natuurlijk wel kunnen zwemmen. Een bikini zal dat geen overbodige luxe zijn. Omdat je in Nederland niet het hele jaar een bikini kunt dragen, is het dus belangrijk dat wanneer jij buiten de zomer om op vakantie gaat, voor jezelf goed weet of je nog voldoende bikini’s hebt en ook of ze nog wel allemaal passen. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een 3-tal tips voor je die het uitzoeken van een bikini een stuk gemakkelijker maken.

 

Begin op tijd met passen

 

Wanneer je twijfelt over het feit of de bikini die jij in je kast hebt liggen nog wel past, dan is het zaak dit natuurlijk zo snel mogelijk te proberen. Er kan immers in een paar maanden heel wat veranderd zijn. Zo kan het zijn dat je borsten zijn gegroeid om wat voor reden dan ook en blijkt dat je bikini niet meer past. Je cupmaat berekenen is dan vaak één van de eerste dingen die je doet, zodat je direct kunt zien wat er aan de hand is. Uiteraard hoeft dit niet meteen iets te betekenen, maar vaak ligt er wel degelijk iets aan ten grondslag.

 

start tijdig met je zoektocht

 

Het vinden van een geschikte bikini is vaak een stuk lastiger dan je zou denken. Dat komt omdat we natuurlijk niet iedere maand een bikini halen en ook dragen. Het is dus altijd sowieso even weer wennen, wanneer je weer voor het eerst na lange tijd een bikini draagt. Stel je komt erachter dat je bikini niet meer past, dan is het wel zo prettig dat je nog voldoende tijd hebt om er één te passen.  

 

Shop online

 

De zoektocht naar een geschikte bikini blijkt voor veel vrouwen toch vaak wat lastiger dan gedacht. Het nadeel wat je hebt wanneer je buiten de zomermaanden om een bikini nodig hebt, dat is natuurlijk dat ze niet meer in fysiek veel winkels liggen. Deze winkels kiezen ervoor om er wat anders neer te leggen, wat gedurende die periode wel verkoopt. De kans dat jij dus veroordeelt bent tot een online aankoop is vrij groot. Toch kun je online ook tal van mooie bikini’s vinden. Een goed voorbeeld is een freya bikini. Deze zijn ontzettend populair en hebben een fijne en vooral comfortabele pasvorm.