Sitac
Image default
Mode en Kleding

Houten klompen kopen bij Hollandsklompenhuis.nl

Terwijl het lijkt alsof de traditionele Hollandse klomp langzaam aan het ‘uitsterven’ is, en daardoor dus steeds moeilijker te vinden is, zijn wij, het Hollands Klompenhuis, gevestigd in Hilversum, hét adres waar de echte houten Hollandse klomp nog steeds volop aangeboden wordt. 
Trots op ons Hollandse product bieden wij u een grote collectie houten klompen, nergens zo uitgebreid en nergens zo gunstig geprijsd. 

Houten klompen in elke soort en maat!

In elke soort en maat, van jong tot oud, onbewerkt of bewerkt, blank of beschilderd, u zegt het maar, bij ons is alles mogelijk! 
Door ons ruime assortiment houten klompen zal voor iedereen altijd de juiste klomp te vinden zijn, maar komt het nu voor, dat voor u die ene klomp er net niet bijstaat, dan maken wij de klomp speciaal voor u, in de door u gewenste maat en in de door u gewenste kleur en uitvoering. 

Het ideale hollandse kado!

Zelf de klompen gebruiken, in bijvoorbeeld de tuin, is erg handig, maar wat is er nóg leuker dan de klomp als kado weg te geven aan vrienden, buren, collega’s of familie? Voor uw buitenlandse gasten is er geen origineler en Hollandser kado te bedenken dan de klomp. Bestelt u de blanke en onbewerkte klomp dan kunt u zelf aan de slag om er een gepersonaliseerde boodschap op te zetten, of natuurlijk iets speciaals op te schilderen. En indien u de klomp als relatiegeschenk wilt weggeven, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden: kleur, met of zonder logo, of specifieke tekst, alles is bespreekbaar. 

Ophalen of bezorgen?

Zowel ophalen als bezorgen is bij ons mogelijk, graag heten wij u van harte welkom op de Kerkbrink 25 in Hilversum, hier kunt u onze collectie bewonderen en de door u gewenste klompen meteen meenemen. Woont u verder weg, of heeft u geen tijd om langs te komen, dan is onze webshop voor u een uitkomst. 
Elk type klomp is in de webshop handig gerangschikt, en daardoor makkelijk terug te vinden. Ook vind u hier alle verschillende soorten souvenirs, van Delfts blauwe klompjes tot koelkast magneten. Voor alles geldt dat wanneer u vóór 16.00 uur besteld wij het nog dezelfde verzenden, en bij aankopen boven de 50 euro versturen wij zelfs gratis, en wordt het de volgende dag bij u afgeleverd. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen schroom dan niet contact met ons op te nemen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

https://www.hollandsklompenhuis.nl/