Sitac
Image default
Bedrijven

Je rollator online bestellen of toch niet?

Een rollator is iets persoonlijks dus zou u niet zo snel kiezen een rollator online te bestellen. U moet de rollator namelijk bij u vinden passen, de grootte moet goed zijn en u moet hem comfortabel vinden. Rollz biedt daarom de mogelijkheid om de rollator voor 2 weken te testen, u heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Hierbij geldt dan wel dat de rollator niet is beschadigd. 

Bezorgen

De bezorgservice van Rollz is erg snel, wanneer u namelijk vóór 15:00 besteld wordt uw rollator de volgende dag geleverd. Deze service alleen beschikbaar van maandag tot en met donderdag. In het weekend wordt er namelijk niet bezorgd. Wanneer u vrijdag, zaterdag of zondag besteld is de kans groot dus u uw rollator maandag binnen krijgt. 

Garantie

Op de rollators van Rollz krijgt u twee jaar garantie, wanneer er dus iets mankeer binnen deze twee jaar kunt u bij Rollz terecht. Verder zijn er ook andere regels wat betreft de garantie, al deze regels staan beschreven op de website. Wanneer u vragen heeft over de garantie kunt u ook bellen.

Waarom een rollator?

Een rollator biedt u de hulp bij het lopen voor als dit niet meer gaat, op een rollator kunt u steunen en houdt u een goede houding tijdens het lopen. Rollz heeft de perfecte rollator voor het doen van boodschappen of toch de lange wandeling. Op de Rollz Flex zit een boodschappentas waardoor het doen van boodschappen een stuk makkelijker wordt. Van de Rollz Motion kan ook een rolstoel gemaakt worden, daarom is dit de beste rollator om lange afstanden mee te lopen. Doordat er ook een rolstoel van gemaakt kan worden is het ook mogelijk om tussendoor uit te rusten. Voor mensen met Parkinson is er ook de Rollz Motion Rhythm, deze rollator stimuleert het looppatroon.