Sitac
Image default
Aanbiedingen

Een tuinhuis

Een tuinhuis

Online je tuinhuis kopen? Dat kan bij BuitenKampioen. Kies voor een tuinhuis passend bij jouw tuin en woning en maak de tuin compleet. Er zijn klassieke, tijdloze en moderne modellen beschikbaar in verschillende afmetingen. 

 

Functie

Een tuinhuis kan op verschillende manieren worden gebruikt. Een tuinhuis wordt veel gebruikt als opslagruimte. De fietsen, tuinmeubelen, grasmaaiers en apparaten worden hier opgeslagen. Naast de opslagruimte is het tuinhuis een mooie en sfeervolle toevoeging aan je tuin. Het tuinhuis kan ook gebruikt worden om te loungen.  

 

Behandelen

Een houten tuinhuis moet met de nodige aandacht worden behandeld. Bij het bouwen van de meeste tuinhuizen wordt gebruik gemaakt van Noord-Scandinavisch Vurenhout. Het Vurenhout moet goed worden behandeld. Dit kan door het hout te impregneren of te beitsen/schilderen. Hierdoor wordt het hout niet aangetast en voorkom je schimmels en andere rottingen. Impregneren is een chemische behandeling. Het hout krijgt daardoor een lichte gloed in de door jou gekozen kleur. Het hout blijft haar natuurlijke uitstraling behouden.

 

Voor ieder seizoen

Het tuinhuis is geschikt voor ieder seizoen. Naast het stallen van jouw attributen, kan er ook heerlijk worden gelounged. In de zomer is het warm en kun je genieten van de zon. In de winter is het wat kouder. Door het tuinhuis dicht te maken en een heater te plaatsen, wordt de ruimte verwarmd. Op deze manier kan er ook worden genoten van het tuinhuis in de koudere tijden.  

 

Meer informatie

Het tuinhuis kan geheel naar eigen wens worden samengesteld. Er veel opties beschikbaar. Bekijk het aanbod van BuitenKampioen hier. Het kopen van een tuinhuis is voor velen geen dagelijkse bezigheid. Voor al je vragen staan onze productspecialisten voor jou klaar. Deel je wensen en stel je vragen en wij kijken met je mee naar de geschikte oplossing. Je kunt ons bellen, mailen of chatten. Wij wensen je veel succes met het maken van je keuzes!

 

https://www.buitenkampioen.nl/