Sitac
Image default
Aanbiedingen

De start van het buitenseizoen

Het huren van attracties is een goede keuze voor je evenement of feest, het is alleen wel belangrijk om te kijken wanneer je het huurt. In deze blog lees je meer over wat de opties zijn en wat je kunt doen als het regent.

Voorjaarsfeesten

Het lekkere weer staat weer op de planning en de feesten en evenementen staan weer op de planning. Dit is het perfecte moment om het te vieren met een stormbaan of springkussen. Het zal gegarandeerd een hit worden! Het weer in het voorjaar is soms nog wisselvallig en hierop kun je je keuze baseren. Je hebt bijvoorbeeld springkussens met een dak erop, hiermee kun je een feest met zekerheid door laten gaan en ervoor zorgen dat iedereen droog kan springen. Ook zijn er natuurlijk open attracties waar je lekker kunt springen in het voorjaar weer!

Zomerfeesten en attracties

In de zomer zijn er gigantisch veel opties als het gaat om het kiezen voor attracties. Zo kun je grote springkussens en stormbanen kiezen, maar als het echt warm is kun je er ook voor kiezen om een verfrissende waterattractie te huren. Denk bijvoorbeeld aan een buikschuifbaan, levend sjoelen of een opblaasbaar zwembad! Een lekkere verkoeling dus en je kunt het zomergevoel versterken.

Winter en binnenplezier

Hoewel de wintermaanden kouder zijn, betekent het niet dat het plezier moet stoppen. Kies er bijvoorbeeld voor om een springkussen of stormbaan met een winters thema te nemen. Deze zijn perfect voor binnen evenementen of overdekte feestjes. 

Conclusie 

Door te kiezen voor seizoensgebonden attracties, kun je de aankleding en het plezier van je evenement aanzienlijk verbeteren. Van vrolijke kleuren voor in de zomer tot winterse aankleding in de winter, er is van alles te kiezen. Zo is er ook nog verschil in wat je kunt huren. Je kunt een stormbaan huren voor actie en wedstrijden onderling, of kies voor een springkussen waar meerdere tegelijk op kunnen springen. Kortom, springkussen en stormbanen zorgen voor enorm veel plezier waar zowel jong als oud gebruik van kan maken. Houdt rekening met het weer bij het bestellen, je kan een feestje gewoon door laten gaan als je een springkussen met dak hebt! Dus waar wacht je nog op en huur vandaag nog een attractie!

https://vcompany.nl