Sitac
Image default
Aanbiedingen

Cryolipolyse-behandeling: hoe bereid je je voor en wat kun je verwachten?

Ben je het zat om overtollig vet te hebben dat niet weggaat met dieet en lichaamsbeweging? Cryolipolyse kan de oplossing zijn voor je probleem. Het is een niet-invasieve behandeling die lokaal vet bevroren en vernietigt, zonder schade aan te richten aan de omliggende weefsels. In deze blog zullen we je laten zien hoe je je kunt voorbereiden op een cryolipolyse-behandeling en wat je kunt verwachten om het beste resultaat te bereiken.

 

Zoek een professioneel en gecertificeerd cryolipolyse-centrum

Het kiezen van een professioneel en gecertificeerd cryolipolyse-centrum is belangrijk voor een veilige en effectieve behandeling. Zorg ervoor dat je de achtergrond van de praktijk en de kwalificaties van de behandelaars controleert voordat je een afspraak maakt. Een praktijk met apparatuur van Laservision is goed te vertrouwen bijvoorbeeld.

 

Boek een consult

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een consult om te zien of cryolipolyse geschikt is voor jouw lichaamstype en gewenste resultaten. Je behandelaar zal de behandeling uitleggen, je vragen beantwoorden en je voorbereiden op de sessie.

 

Beperk je inname van cafeïne en alcohol

Een paar dagen voor de behandeling moet je je cafeïne- en alcoholinname beperken om complicaties zoals hartkloppingen te voorkomen. Je moet ook de inname van pijnstillers vermijden, omdat deze de bloedstolling kunnen vertragen en blauwe plekken kunnen veroorzaken.

 

Draag comfortabele kleding

Je moet comfortabele kleding dragen naar de sessie, omdat je urenlang in dezelfde positie moet blijven. Dit betekent dat je een trainingsbroek of iets dergelijks moet dragen die je gemakkelijk kunt uittrekken en aantrekken.

 

Wat kun je verwachten?

De behandeling duurt doorgaans 60 minuten per keer en de meeste patiënten melden een mild ongemak op het behandelgebied tijdens de eerste paar minuten van de sessie. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het gebied gevoelloos door de kou. Na de behandeling kan het behandelde gebied gevoelig en gezwollen zijn en kan er sprake zijn van enige roodheid. Dit verdwijnt echter binnen één of twee weken.


https://www.laservision.nl/bodycontouring/cryolipolyse/