Sitac
Image default
Woning en Tuin

Onkruid tegengaan met een antiworteldoek?

Eigenlijk zegt de naam al wat het doet. Maar een antiworteldoek wordt voornamelijk gebruikt om de groei van onkruid tegen te gaan. Je zit er immers niet op te wachten dat het onkruid de overhand gaat krijgen in jouw schitterende tuin toch? Wees dus verstandig en zorg ervoor dat dit wordt geïnstalleerd in jouw tuin alvorens je aan de slag gaat met planten!

Maar waar moet je eigenlijk op letten en hoe moet je dit installeren? Wanneer je net een nieuwe tuin hebt die nog casco is adviseert men om een antiworteldoek te plaatsen. Gebruik wel altijd gronddoekpennen of kunstgraspennen om het goed vast te maken. Dit voorkomt namelijk dat het kan opwaaien of dat het loskomt. Zonde want hierdoor heeft het onkruid weer voldoende kans gekregen om te groeien.

Waar te bestellen?

Niets is prettiger om te weten dat je met een antiworteldoek de groei van onkruid tegen kan gaan. Maar nu rest natuurlijk nog wel de vraag waar je dit het beste kunt bestellen. Je verwacht immers wel kwaliteit voor een betaalbare prijs. Hiervoor ben je bij Fvr-trading.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf levert niet alleen worteldoeken, maar denkt ook graag met je mee. 

De worteldoeken die zij standaard verkopen zijn voorzien van lijnen om de 30 centimeter. Tegenwoordig beschikken zij ook over een doek met ruitpatroon. Dit houdt in dat het onkruid op deze manier nog minder kans krijgt om te groeien. Wel zo prettig om te weten dat jouw eigen tuin er altijd netjes bij kan liggen.