Sitac
Image default
Zakelijk

Magneetdozen in het kort

 Een magneetdoos is een verpakkingsoplossing die gebruikt kan worden door zowel bedrijven als particulieren. De magneetdoos wordt steeds populairder, gezien het feit dat ze gemakkelijk zijn in het opzetten en gebruik. We zullen alles wat u moet weten over magneetdozen kort maar krachtig behandelen.

Wat is een magneetdoos?

Een magneetdoos is een kartonnen doos die aan de binnenzijde is voorzien van een magnetische sluiting, waardoor het doosje gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. Doordat u niet met plakband of andere hulpmiddelen aan de gang hoeft, is deze oplossing ook een stuk duurzamer dan alternatieven. De magneetdozen gemaakt van stevig karton en de magnetische sluiting is van hoge kwaliteit. Hierdoor is deze verpakkingsoplossing ideaal voor het versturen van kwetsbare producten, zoals sieraden of glaswerk.

Voordelen van magneetdozen

Magneetdozen hebben een professionele uitstraling en geven automatisch een gevoel van klasse. Doordat de dozen gemakkelijk te bedrukken zijn, kunt u ze personaliseren met uw eigen logo of ontwerp. Dit maakt deze oplossing enorm geschikt voor (startende) bedrijven die hun merk willen promoten. Verder zijn de dozen niet alleen makkelijk in elkaar te zetten, maar ook weer plat te vouwen, waardoor het opbergen van deze dozen verrassend weinig ruimte inneemt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Magneetdozen zijn verkrijgbaar in een grote selectie van verschillende kleuren en maten, zodat u altijd een doos kunt vinden die geschikt is voor uw producten. Verder kunt u ook nog kiezen welke soort sluiting u wenst. Zo zijn er bijvoorbeeld dozen met een scharnierend deksel of met een vouwsluiting. Het is voor u belangrijk om te kijken welke eigenschappen belangrijk zijn bij het samenstellen van uw ideale magneetdoos. Het is dus mogelijk om veel verschillende soorten producten te versturen met behulp van deze verpakkingsoplossing, maar kijk wel uit met het versturen van elektronica. De magneet zou een negatieve invloed kunnen hebben op de werking van de apparaten.

Samenvattend

Kortom, magneetdozen zijn een veelzijdige, stevige en professionele verpakkingsoplossing voor het versturen van een breed scala aan producten. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, op te bergen en nemen daarvoor weinig ruimte in als u ze tijdelijk niet nodig heeft. Door de magnetische sluiting kunt u de doosjes makkelijk sluiten en zijn ze herbruikbaar. Als (beginnend) bedrijf zouden deze dozen een oplossing zijn die zeker het overwegen waard is. Zeker als u kijkt naar de simpele