Sitac
Image default
Zakelijk

Keuzehulp: Welke tablethouder heb ik nodig?

Hebt u een tablet in uw kantoor? Zo ja, dan bent u waarschijnlijk van plan om een tablethouder te kopen. We zullen het hebben over waar u op moet letten bij de aanschaf en we zullen een aantal van de verschillende soorten behandelen.

Voor welk merk en type tablet heeft u een houder nodig?

De ene tablet is de andere niet. Door alle verschillende vormen en maten is het belangrijk om precies te weten welk merk en type tablet u heeft. Het merk is meestal makkelijk te vinden maar het type is soms wat lastiger. De makkelijkste manier om erachter te komen welke tablet u heeft is de aankoopbon erbij te halen. Populaire tablets:

  • Apple iPad
  • Samsung Galaxy Tab
  • Microsoft Surface

Er zijn veel verschillende merken en soorten tablets op de markt, dus het is belangrijk om te weten welke u hebt voordat u een tablethouder aanschaft. Enkele van de meest populaire merken zijn Apple, Samsung en Microsoft. Elk merk heeft een verscheidenheid aan verschillende modellen, dus zorg ervoor dat u het exacte type tablet dat u heeft te weten komt. De eenvoudigste manier om dit te doen is om de kassabon te vinden en te zoeken naar de merk- en modelnaam.

Welk soort tablethouder heb je nodig?

Wanneer u een tablethoes wil kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende vormen en maten die beschikbaar zijn. Enkele van de populairste tablethoezen zijn de klassieke wrap-around stijl die bescherming biedt tegen krassen, vallen en waterschade. Andere opties zijn tafelhouders, muurhouders en vloerstandaards. Hieronder bespreken we de verschillende soorten houders en covers.

Tablet cover biedt goede basisbescherming

De standaard tablethoes is meestal gemaakt van siliconen, maar soms ook van wat harder plastic. Deze varianten bieden bescherming tegen krassen, vallen, stoten en soms water. De mate waarin de tablethoes uw toestel beschermt tegen een of meer van deze beschadigingen is afhankelijk van het model. Er zijn ook covers verkrijgbaar met een standaard, waarmee u uw tablet kunt neerzetten zonder hem vast te hoeven houden. Hierdoor heb je je handen vrij en kun je bijvoorbeeld een video kijken of iets anders doen zonder de tablet vast te hoeven houden.

Tafelstandaards zijn handig tijdens meetings

Tafelstandaards zijn vaak net standaard tablethoezen, maar hebben altijd een standaard om de tablet neer te zetten op een oppervlak zoals een tafel. Deze houders zijn populair bij gebruikers die hun handen vrij moeten hebben tijdens het gebruik van de tablet. Handig voor het bekijken van uw favoriete recepten op de tablet tijdens het koken! De tafelstandaard is ook erg populair onder Netflix binge watchers.

Wandhouders fixeren je tablet op elke muur

Voor bedrijfseigenaren zijn tablethoezen een must-have. U kunt de tablet gebruiken als een domotica-hub of een interactieve metgezel in de showroom van uw winkel door hem aan elke muur te bevestigen met een muurbevestiging. De anti-diefstal muurbeugel is het meest populaire type muurbeugel. Omdat winkels vaak muurbeugels in openbare ruimte doeleinden gebruiken is anti-diefstal een essentiële feature.

Vloerstandaards pakken de aandacht op drukke plaatsen

Vloerstandaards zijn een populaire keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige en mobiele manier om hun tablets in te zetten. In tegenstelling tot muur- of bureaubevestigingen, kunnen vloerstands bijna overal worden geplaatst, waardoor ze de perfecte optie zijn voor bedrijven met beperkte ruimte. En omdat ze geen nabijgelegen muren of vaste elektriciteit nodig hebben, zijn ze perfect voor bedrijven die veel onderweg zijn.

Conclusie

Doordat er zoveel verschillende soorten tablethouders zijn is het belangrijk om vooraf te definiëren welk soort u nodig heeft voor het beoogde doel.

https://images.pexels.com/photos/7382482/pexels-photo-7382482.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260