Sitac
Image default
Woning en Tuin

plantenwand voor buiten?

Een nieuw exterieur met een plantenwand buiten

Buitenmuren zien er vaak niet al te mooi uit. Ze zijn allemaal gemaakt van steen en daarnaast nodigt het niet echt uit als je alleen maar steen in de buurt ziet. Ditzelfde geldt voor een bedrijfspand. Vele bedrijfspanden hebben ook een standaard exterieur en ontbreken originaliteit in het ontwerp van het pand. 

Met een leuke plantenwand kan hier een enorm verschil in worden gemaakt. Deze wand bestaat uitsluitend uit planten en dit geeft een ander uiterlijk aan de buitenwanden. Ook voor in de tuin is het een goede manier om door middel van het plaatsen van een plantenwand een verschil te maken. Je hebt de keuze uit zowel nep planten als echte planten in de wand en beiden behoeven maar weinig onderhoud. 

Daarnaast is het ook een goed idee om de wanden door een professional te laten plaatsen. Op deze manier staat de wand gelijk goed en kun je profiteren van allerlei voordelen.

 

Een plantenwand buiten laten plaatsen

Door de wand door een professional te laten zetten profiteer je er bijvoorbeeld van dat je verzekerd bent van een goed geplaatste wand die je maar weinig hoeft te onderhouden. Zo zullen de echte planten maar weinig water nodig hebben en kan de wand bijvoorbeeld worden voorzien van een watergeefmechanisme waarmee kan worden gezorgd dat de planten worden voorzien van water wanneer dit nodig is. Dit is vooral handig op de warme en droge dagen. 

 

Professionals zoals Plantenman zorgen ervoor dat je ook altijd een certificaat meekrijgt en daarnaast ook de juiste instructies voor het gebruik van de wand. Wanneer je ervoor kiest om de wand te laten plaatsen, is het ook mogelijk om afspraken te maken met betrekking tot het onderhoud dat zo nu en dan dient te worden gedaan. 

 

Makkelijker kun je het jezelf niet maken. Kies uit een van de plantenwanden en bekijk de mogelijkheden die je hebt om jouw tuin en jouw gebouw op een leuke en moderne manier te decoreren.