Sitac
Image default
Woning en Tuin

De dakdekker Eindhoven

DSP Dakdekkers is een bedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. De dakdekker Eindhoven is in één van de vele locatie te vinden. Door heel Nederland zijn diverse regio’s te vinden waar deze dakdekkers werkzaam zijn. De werkzaamheden die zij uitvoeren zijn verschillend. Zo kunnen zij een lekkage repareren, of een geheel nieuw dak plaatsen. Of het nu een pannendak is of een bitumen dak, het maakt niet uit, de dakdekkers weten van aanpakken. 

Wat tegenwoordig erg in trek is, is het Sedum dak. Een dak wat belegd wordt met Sedum, een vetplantje wat een geweldig mooie uitstraling heeft. Bovendien is dit vetplantje zo sterk dat geen enkel weersomstandigheid ervoor kan zorgen dat het plantje het niet zal overleven. Ook hier bij DSP Dakdekkers kan je aankloppen voor het plaatsen van een groen dak. 

Laat ook een groen dak aanleggen

Vroeger moest je er niet aan denken om mos of een andere groene aanslag op jouw dak te zien. Je wilde het zo snel mogelijk verwijderen. Tegenwoordig is een groen dak juist in en dit wil iedereen wel op zijn woning laten leggen. Voordeel hiervan is dat het onderhoudsarm is. Het heeft een verkoelende werking, wat je beslist op jouw jaarafrekening zult merken. Tevens zal dit groene dak vlinders en andere insecten aantrekken. Al met al zeker een leuk idee om op je dak te laten leggen. De dakdekker Eindhoven kan hier heel veel meer over vertellen. Vraag hier meer informatie over bij de DSP Dakdekkers, of plan vrijblijvend een afspraak in.