Sitac
Image default
Bedrijven

Van Zwitserland is er voor u!

Wilt u een achteruitrijcamera kopen? Dat is een slim idee, aangezien een achteruitrijcamera veel voordelen met zich mee brengt. Achteruitrijden, inparkeren, inhalen, invoegen of overzicht op de operatie. Een camera zorgt voor méér zicht, méér veiligheid en minder schade. Met een achteruitrijcamera kan dus altijd efficiënter, veiliger en comfortabeler gereden of gewerkt worden. Een camera die direct geplaatst wordt aan de achterzijde van de machine of het voertuig zorgt voor een goed zicht aan de achterzijde. Afhankelijk van de lens van de camera kan gekozen worden hoe breed/ver er achter het voertuig gekeken kan worden.

De robuuste achteruitrijcamera ’s die Van Zwitserland BV produceert zijn van de hoogste kwaliteit en volgens de hoogst haalbare standaard in de auto industrie geproduceerd. In het gamma bevinden zich verschillende soorten camera’s. Afhankelijk van de lens is er een breder/hoger zicht mogelijk. De camera’s zijn allemaal voorzien van een SHARP of SONY CCD lens. Deze CCD lenzen zijn weliswaar iets duurder dan CMOS lenzen, maar wel duidelijk van een betere kwaliteit. Op aanvraag zijn ook CMOS lenzen te leveren.

Naast dat alle camera’s schokbesteding, stofvrij en waterdicht zijn, zijn enkele modellen ook voorzien van een verwarmde lensglas. De verwarming zorgt dat de camera ook goed blijft werken in koude vorst omgevingen en voorkomt bovendien condensatie.

Vrijwel alle achteruitrijcamera ’s zijn IP69 stof -en waterdicht. De camera’s worden dan ondergedompeld in een grote bak met water en moeten kunnen blijven functioneren. De camera’s van Van Zwitserland gaan nog een stapje verder; deze zijn vrijwel allemaal IP69 waterdicht. Dit is de hoogst haalbare normering. Dit houdt niet alleen in dat deze waterdicht zijn in de mate van het onder water kunnen liggen, maar ook dat ze beschermd zijn voor bijvoorbeeld wasstraten. De camera’s zijn voorzien van infrarood lampjes. Hierdoor is er ook bij nacht goed zicht mogelijk. De meeste camera’s zijn gespiegeld geproduceerd voor de achterkant maar kunnen altijd zeer eenvoudig terug gespiegeld worden in de monitor.

https://www.vanzwitserland.nl/