Sitac
Image default
Bedrijven

Litecoin, wat is dat?

Wellicht komt de term litecoin bij de crypto kenners onder ons bekend voor, maar voor de mensen die zelf nog niet zoveel verstand van crypto af hebben is het wellicht iets nieuws. Litecoin is een valuta die valt onder crypto currency, hoewel er van cryptocurrency talloze soorten valuta bestaan is deze litecoin ontstaan in 2013 in Amerika. momenteel staat de valuta gerekend op 67,70 euro per coin. Over het algemeen is dit natuurlijk in duurdere variant van een cryptocurrency, hoewel het natuurlijk nog niet zoveel waard is als de welbekende bitcoin (waar men over de 30.000 voor dient te betalen) Maar het zou natuurlijk wel kunnen zijn dat de litecoin uiteraard heel erg snel kan gaan stijgen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de markt waar de currency zich ook momenteel in bevindt, om dit goed In de gaten te kunnen houden kan je gebruik maken van litecoin nieuws.

Wees altijd op de hoogte

Omdat Litecoin en de andere cryptocurrency valuta’s tegenwoordig nog niet heel erg gezien worden door iedereen als heel erg betrouwbaar, is het natuurlijk logisch dat je zoveel mogelijk wilt kijken naar de huidige elektronische markt. Gelukkig zijn er websites zoals cryptobenelux, die alle valuta die er momenteel In de cryptocurrency wereld bestaat doen bijhouden. Hierdoor is het dus altijd mogelijk om in te kunnen zien wat de huidige waarde is van jouw litecoin. En dat allemaal doormiddel van litecoin nieuws!

Investeren in crypto?

Hoewel het uiteraard een beetje eng kan zijn in het begin, is het zeker wellicht een aanrader om een klein bedrag te kunnen investeren in cryptocurrency. Om natuurlijk niet per direct een hele hoop geld kwijt te raken, is het ook daarom een aanrader om te beginnen met een relatief klein bedrag. mocht het namelijk zo zijn dat u een aantal euro winst heeft gemaakt, dan kunt u later altijd nog kiezen om eventueel nog meer geld investeren.

https://cryptobenelux.com/litecoin-nieuws/