Sitac
Image default
Bedrijven

UGG laarzen in Nederland

Waarom zijn UGG laarzen nou zo aantrekkelijk?

 

Je ziet vaak jonge meisjes er mee lopen, kinder laarzen. En dragen deze meisjes ze dan voor de naam UGG of omdat ze comfortabel lopen? De waarheid is dat de UGG boots comfortabel lopen. Dat wisten de vriendinnen van de surfers van Byron Bay in Australië in de jaren zestig ook al.

De boots of laarzen zijn bekleed met schapenvacht en schapenvacht is een natuurlijk materiaal. Natuurlijk materialen zijn lekker warm wanneer het koud is en houden voeten koel wanneer het warm is. Daarnaast houden schapenvacht geen vocht vast maar drijft het af. De schapen zijn zo gek nog niet. De uitvinders van de UGG boots dus ook niet want met het overschot aan schapenvacht vonden ze dat de surfers die dagenlang bij prachtige baaien van Australië bezig waren dat ze bij een goede schoen wel baat zouden hebben. De UGG boot was geboren.

Toch duurde het tot de jaren tachtig voordat ze in het continent verderop de UGG boots echt gingen waarderen om je draagbare en super zachte schapenvacht. Daarna werden de UGGS boots even beroemd als de dragers ervan uiteindelijk. Van Oprah Winfrey tot aan de acteurs van Hollywood, iedereen had wel een paar UGG boots in zijn bezit.

Nu zijn ze overal verkrijgbaar en nog steeds met dezelfde kwaliteit en de beste kwaliteit schapenvacht. De kwaliteit wordt voortdurend in de gaten gehouden. Ook wordt er gelet op namaak UGG boots. Er zijn nu veel namaak UGG boots in de omloop. Deze UGG boots hebben niet dezelfde kwaliteit schapenvacht. Ze gebruiken vaak een mindere kwaliteit en niet zelden is er sprake van kinderarbeid bij de productie ervan. Daarom is het belangrijk dat men de goede UGG boots in handen heeft. Dan is men er zeker van dat de echte schapenvacht uit Australië wordt gebruikt en dat er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen bij de productie van de UGG boots en dat het op milieuvriendelijke wijze vervaardigd is zonder chemische stoffen.

Maar waar het voornamelijk om draait is dat UGG boots comfortabel zijn bij alle weersomstandigheden door de natuurlijke schapenvacht. De jonge meisjes weten het al. UGG boots zitten gewoon lekker.

 

http://www.uggaustralia.nl/

http://www.uggaustralia.nl/