Sitac
Image default
Bedrijven

Originele poster jongenskamer

Originele poster voor in de jongenskamer

Toen mijn oudste zus onlangs zwanger bleek te zijn, ging ik direct op zoek naar een kraamcadeau. Iedereen herkent dit vast wel: je wilt altijd per se een uniek cadeau geven dat niemand anders geeft. Je wil immers zeker weten dat het kindje dit cadeau nog niet heeft! Zodoende ging ik op zoek naar een leuk idee. Het moest een poster worden voor in de jongenskamer, want ze krijgt immers een jongetje! Deze handgemaakte tekening vond ik bij Kinderkamer Vintage. Vandaag deel ik mijn ervaring met je!

Handgemaakte illustraties

Alle posters bestaan uit handgemaakte illustraties! Zo leuk. Toen ik door de webshop van Kinderkamer Vintage scrolde vond ik allerlei leuke tekeningen. Een illustratie van een stoere beer, een egel, een dalmatiër, Superman en nog veel meer leuks. Deze posters maken iedere kinderkamer compleet! Het werk van Kinderkamer Vintage is echt de finishing touch. De kers op de taart! Ik koos voor een illustratie van een jongetje in een ruimteschip. Zo schattig!

Een verrassing

En mijn zus? Die was onwijs blij met de poster toen ik hem tijdens het kraambezoek gaf. Toen ze de koker opende keek ze meer dan verrast! De tekening heeft inmiddels een prachtig plekje gekregen in het kamertje van de kleine Lucas. Een prachtige plek boven de commode. Toen mijn zus de handgemaakte illustratie zag baalde ze dat ze deze website niet eerder kende. Ze had er de geboortekaartjes wel willen bestellen!

https://www.kinderkamervintage.nl/