Sitac
Image default
Bedrijven

Kraamcadeau en posters met naam

Zoek je een leuk kraamcadeau?

Ben je kort geleden bevallen van een kindje, ga je nog bevallen of is iemand in je directe omgeving in verwachting? Wat leuk! Als je nog op zoekt bent naar leuke kindercadeaus met naam is een poster met naam van Kinderkamer Vintage een heel leuk creatief en origineel cadeau! Iedere vrouw zal blij zijn met een poster met de naam van het kindje. Lijkt zo’n poster jou ook wel wat? Neem dan een kijkje in de shop van Kinderkamer Vintage en laat je inspireren door het werk van de vrouw achter Kinderkamer Vintage.

Posters met naam van kinderkamer Vintage

De unieke gepersonaliseerde posters met naam zijn super leuk om in de kinderkamer of in de babykamer te hangen en geven de kamer echt een finishing touch. Wie wil dat nou niet? Doordat je zelf de achtergrondkleur kunt kiezen, is het mogelijk om de poster met naam te personaliseren. Je hebt ruime keuze uit diverse illustraties en handgemaakte posters met naam, Haske van Kinderkamer Vintage maakt die illustraties namelijk helemaal zelf. Hoe leuk is dat? Of je nou een poster zoekt met een roze achtergrond of een poster met een blauwe of witte achtergrond. Je kunt een keuze maken uit een ruime collectie, waardoor je in de shop altijd een leuk kindercadeau vindt dat compleet naar wens is!

Poster met naam bestellen bij Kinderkamer Vintage

Lijkt een poster met naam je wel wat en wil je er één bestellen in de shop van Kinderkamer Vintage? Neem dan een kijkje tussen de designs en maak een keuze! Vervolgens kies je de achtergrondkleur van de poster en vul je de naam van het kindje in! Nadat je de poster met naam besteld hebt wordt hij binnen slecht 2 a 4 werkdagen bij je thuis bezorgd. Je hoeft dus helemaal niet lang te wachten totdat het kindercadeau op de mat ligt! Naast posters met naam kun je bij Kinderkamer Vintage ook terecht voor handgemaakte gepersonaliseerde geboortekaartjes. Zo’n geboortekaartje van Kinderkamer Vintage is een cadeau om te versturen en te ontvangen.

https://www.kinderkamervintage.nl/