Sitac
Image default
Bedrijven

Kinderopvang in Zwolle: De 7 Dwergen

Kinderopvang in Zwolle: De 7 Dwergen

Ben je op zoek naar een goede kinderopvang in Zwolle? De 7 Dwergen bied je een veilige, leuke en flexibele kinderopvang aan op drie locaties in Zwolle. Onze kinderopvanglocaties staan in Holtenbroek (nabij de Aa-landen), aan de Sterrenkoos 52 en in Stadshagen. De panden zijn geheel vrijstaand en hebben een ruime tuin met diverse speeltoestellen. Daarnaast hebben we volop parkeerplaatsen voor de deur.

Verschillende opvangmogelijkheden beschikbaar

De 7 Dwergen heeft 3 opvangmodellen: de reguliere opvang, de flexibele opvang en de urenbundel. De reguliere opvang is open van 07.30 uur tot 18.00 uur. De flexibele opvang opent zijn deuren al om 06.30 uur en sluit om 19.00 uur. De urenbundel werkt als volgt: per 4 weken vanaf minimaal 12 tot maximaal 40 opvanguren.

De tarieven bij kinderopvang De 7 Dwergen

Voor de reguliere opvang geldt een tarief van 7,95 euro per uur. Voor de flexibele opvang betaal je 8,35 euro per uur. Voor de urenbundel is het uurtarief 9,15 euro per uur. Voor vragen of meer informatie over de verschillende opvangmogelijkheden: neem contact met ons op! Dat kan via ons telefoonnummer 038-4544372. Of stuur ons een bericht via onze website.

https://www.de-7-dwergen.nl/