Sitac
Image default
Hobby en vrije tijd

Verander hoe je over de waterpijp denkt

De waterpijp is enorm populair in Nederland en blijft ook alleen maar populairder worden. Veel jongeren en ouderen genieten van de waterpijp en gaan het steeds vaker gebruiken. Hoewel de waterpijp voorheen alleen gerookt werd in sisha lounges kan je nu de waterpijp ook online kopen roken waar jij zelf wilt. De opkomst van websites hebben dit mogelijk gemaakt en je kan het nu gewoon lekker thuis roken. Het is vrij normaal aan het worden dat je geniet van de waterpijp. Als jij al een ervaren waterpijp roker bent wil je vast wel eens wat anders proberen. Hierbij krijg je van mij tips hoe je is een keer op een andere manier gebruik kan maken de waterpijp.

Het toevoegen van een smaak
Er zijn verschillensoorten smaken waterpijp tabak die jij proberen kan. Je kan deze smaken dan ook weer op veel verschillende soorten manieren. Je kan er voor kiezen om een fruitsmaak te combineren met bijvoorbeeld een smaak zoals munt. Door smaken te combineren kan je hele nieuwe variaties creëren. Onthoud dat de smaak niet alleen van tabak komt. Je kan er ook voor kiezen om een andere smaak toe te voegen. Door dit te doen weet je zeker dat je is een keer wat anders probeert. Je kan namelijk smaken toevoegen die helemaal niet in waterpijp smaken verkrijgbaar zijn zoals melk. Dit heeft een ander leuk voordeel en daar kom ik zo op terug.

Melk toevoegen
Het toevoegen van zuivel aan de waterpijp vaas klinkt misschien een beetje gek, maar het geeft een prachtig effect. Vooral voor de echte trucen dozen onder ons is het echte uitdaging. De melk zorgt er namelijk voor dat de rook een witte kleur krijgt en heel dik van textuur wordt. Je kan dus heel veel trucjes doen met de waterpijp. Je moet alleen niet vergeten dat je de vaas goed schoonmaakt. Als je dit niet doet wordt het vies

 

https://premium-hookahs.nl/