Sitac
Image default
Gezondheid

Botox is niet alleen voor de lippen

Hoofdpijn is een vervelend iets een veel mensen hebben er vrij frequent last van. Het lastige van hoofdpijn is dat de oorzaak zo genuanceerd ligt. Het is moeilijk te achterhalen wat de precieze oorzaak is van hoofdpijn. Je kan hoofdpijn hebben omdat er snot in je voorhoofdsholte zit, een avondje te veel gedronken hebt of je kan last hebben van migraine. Je hebt snijdende, maar ook een doffe hoofdpijn. Het is moeilijk te achterhalen wat nou precies de oorzaak is van hoofdpijn en wat je er aan kan doen.

Migraine is de meest voorkomende vorm van hoofdpijn. In Nederland hebben ongeveer 3 miljoen mensen last van migraine. Het lastige van migraine is dat het niet alleen hoofdpijn is. Vaak zien mensen lichtflitsen voor hun ogen en dit gaat gepaard met misselijkheid en in sommige gevallen braken. Migraine heeft een grote impact op het leven van de gedupeerde. Je moet het zien als een soort hersenschudding. Het enige wat je nog kan is op bed liggen met je ogen gesloten.

Er is een oplossing voor migraine en het is niet wat je in de eerste instantie denkt dat het is. Het gebruik maken van botox is heel populair. Veel mensen zien botox nog steeds als het vul middel dat 50+ vrouwen gebruiken om er uit te zien als 20. Dit is het helemaal niet maar dat even ter zijde. botox tegen hoofdpijn is razend populair omdat het zo effectief is.

Mensen zijn nog sceptische over de oorzaak van botox. Op één of andere manier kunnen doctoren niet goed plaatsen wat nou de daadwerkelijke oorzaak is van migraine. Botox is waarschijnlijk zo goed tegen hoofdpijn omdat het de spieren ontspant. Het is een natuurlijke bacterie die er voor zorgt dat de spieren ontspannen. Dit resulteert ook in de strakkere huid wanneer de botox daar voor gebruikt wordt.

 

Bron : Faceland

https://faceland.nl/