Sitac
Image default
Financieel

Incassobureau Bennekom

Vaak krijg ik de vraag: wat is nu eigenlijk het verschil tussen een incassobureau en een deurwaarder? En welk incassobureau kan ik zelf het beste inschakelen? Want ik heb last van meerdere debiteuren en wil graag mijn geld ontvangen! Daar vertel ik in dit artikel graag wat meer over of lees het direct op de website: www.incassoadvocaten.nl/incassobureau-bennekom/.

Verschil incassobureau en deurwaarder

Het verschil tussen een incassobureau en deurwaarder is heel erg simpel. Eerstgenoemde gaat namelijk achter de debiteur aan, die voor hun klant weigert een factuur te betalen. En dat is veel meer op het commerciële gericht. Een deurwaarder daarentegen is een openbaar ambtenaar die vele mogelijkheden heeft. Doelend op het laten ontruimen van een woning van een debiteur of beslag leggen op bezettingen van hem of haar. Daar tegenover staat dan wel dat de deurwaarder eerst een bevestiging moet krijgen van de rechter om bovenstaande activiteiten uit te gaan voeren.

Incassobureau kiezen

Maar wellicht stelt u nu uzelf wel de vraag: Welk incassobureau moet ik dan kiezen? Ik zou zelf voor Van Loon Incasso Advocaten kiezen. Een landelijk incassobureau, maar gevestigd in de regio Bennekom. Zij hebben een heel erg hoog slagingspercentage. Namelijk 89%! En daar gaat het natuurlijk met name om. Daarnaast is het een groot voordeel dat u zelf helemaal niets hoeft te betalen als schuldeiser zijnde. Alle incassokosten moet de debiteur namelijk betalen. Eigenlijk is dit voor u dus gewoon een gratis incassobureau. Maar zij zijn echt heel erg goed! Wanneer het zo ver komt, dan hebben zij genoeg partners die deurwaarder zijn. Om zodoende druk te zetten achter de openstaande facturen van u voor de debiteur.  

Een ander voordeel van Van Loon is dat u daar uw eigen account kunt aanmaken op de website. Vervolgens kunt u daar allerlei documenten invoeren wanneer u weer last hebt van een nieuwe debiteur. En kunt u daarna, wanneer Van Loon Incasso Advocaten daarmee aan de slag gaat, de status ervan bekijken. Om te zien hoe alles ervoor staat. Naast Bennekom richten zij zich op veel meer plaatsen waaronder Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Wageningen.