Sitac
Image default
Banen en opleidingen

Assistent Filiaalmanager

-Je hebt werkervaring als relevant leidinggevende (bij voorkeur op een supermarktafdeling); -Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding afgerond; -Je hebt oog voor resultaten en weet kansen te benutten; -Je hebt voorraadbeheer, budgettering, personeelsplanning en data-analyse Kennis; -Je hebt een zakelijke en dienstverlenende instelling; -Je hebt organisatorische vaardigheden, ondernemerschap zit in je bloed en het is een tweede natuur om medewerkers enthousiast te maken.

JOBOMSCHRIJVING

Je bent een enthousiaste (geassisteerde) vestigingsmanager en wil de dagelijkse leiding van een supermarkt? Reageer dan snel, want voor onze internationale klanten zoeken wij mensen die deze diverse en veelzijdige uitdaging willen aangaan. In deze praktische functie ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, business, financiën en personeelsmanagement. Door het team enthousiast te motiveren en te coachen overtref je de verwachtingen van je klanten. Je maakt deel uit van de winkel en helpt graag wanneer dat nodig is en bent een voorbeeld voor het team. Kortom, je bent een ondernemer die service en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, een plek hebt in alle markten en vestigingen succesvol wil maken.

OVERIGE

-Je bent direct in dienst van onze opdrachtgevers; -Salaris- en maandelijkse verzekeringspremies conform CAO; -Meervoudig werken, verantwoordelijkheden en vrijheid; -Pensioenbaar, 24 vakantiedagen en minimaal 100 niet-geregistreerde uren.

https://www.vindazo.nl/keywords/filiaalmanager.html