Sitac
Image default
Auto’s en Motoren

Voordeliger bij het nemen van rijles pakketen.

Voordeliger bij het nemen van rijles pakketen.

Wanneer je opzoek bent naar een rijschool in Utrecht is er veel te kiezen. Wanneer je jou rijschool gevonden hebt is er ook een keus in aantal lespakketen, je kan op je budget bepalen met hoeveel rijlessen je wilt beginnen. maar toch is het aangeraden als beginnend bestuurder minimaal een pakket van 30 lessen te nemen. Zo kom je in aanmerking met extra kortingen en eventueel een examen. 

Rijschool Troy is zes dagen per week beschikbaar voor het geven van autorijlessen. Jouw agenda bepaalt dus op welk moment in de week jij lest, en niet die van ons. Een andere keuze die je bij ons zelf kan maken is welk pakket rijlessen het best bij jou past. Pakket A geeft je recht op 20 rijlessen, Pakket B bestaat uit 30 rijlessen en met Pakket C ben je voor 40 lessen onder de pannen. Jij beslist, hoewel wij je natuurlijk graag adviseren. Dit advies komt tot stand aan de hand van de proefles die je bij ons volgt. Vind je een totaal pakket maar niet en neem je jouw rijlessen liever per stuk af, dan kan dat natuurlijk ook. Wij kunnen zelfs een pakket op maat speciaal voor jou ontworpen.

Rijlessen Utrecht bij rijschool Troy : Bij ons slaag je sneller

Laat jou lessen op een manier die je snel een laat worden met de auto. Een manier die goed werkt is het aanbieden van lange lessen. Bij Rijschool Troy Utrecht duurt een enkele les altijd 90 minuten. Ter vergelijking, bij de meeste van onze concurrenten is de lengte van de lessen slechts 60 minuten en sommige rijscholen bieden slechts lessen van 45 minuten aan. Tijdens het lessen merken wij dat juist de langere tijd dat iemand achter elkaar achter het stuur zit zorgt voor een versnelde leercurve. Dit is een constatering die door onze leerlingen wordt bevestigd. Nu denk je misschien dat er een addertje onder het gras zit: Langere lessen moeten immers wel duurder zijn da korte lessen. We stellen je direct gerust, dat is dus niet het geval. Bij ons ben je goedkoper uit dan bij onze concurrenten uit de omgeving van Utrecht.

http://www.rijschooltroy.nl