Sitac
Image default
Vervoer en transport

Een verhuizing. Zelf doen of uitbesteden?

Een verhuizing is een hele onderneming waarbij heel wat zaken op u afkomen. Het is een klus die u niet snel in uw ééntje aanpakt, maar waarbij u zeker wel wat extra handjes bij kunt gebruiken. Uiteraard kunt u de hulp inschakelen van familie en vrienden die u natuurlijk van harte willen helpen. Een andere optie is om te kiezen om een gespecialiseerd verhuisbedrijf in Schiedam in te schakelen voor deze intense klus. Onze professionele verhuisservice neemt de grootste zorgen rond uw verhuizing weg. Tevens hebben wij ruim voldoende ervaring in huis om uw verhuizing vlot en correct te laten verlopen. 

Kies voor een professionele verhuisservice

Dat verhuizen doorgaans een hele klus is, daar is iedereen het wel over eens. Het is vaak een lange periode van stress en lange dagen. Wellicht heeft u in de periode voor de verhuizing (en misschien er na ook nog) heel wat uurtjes lopen klussen, schilderen en behangen. Daarnaast heeft u, afgezien van de fysieke verhuizing, ook nog eens te maken met een hele berg aan adres overschrijvingen en andere papieren rompslomp. (Tip: check onze handige verhuistips afvinklijst). Ook daarom is het inhuren van een gespecialiseerd verhuisbedrijf juist een slimme zet in deze toch al hectische periode. Het geeft u uw handen vrij om de randzaken rond uw verhuizing te regelen en bespaart u een hoop tijd, stress, rugklachten en spierpijn. 

Uw inboedel in betrouwbare handen

Wanneer u uw verhuizing aan onze professionele beroepsverhuizers over laat, weet u zeker dat uw spullen in vertrouwde handen zijn. Met de juiste verpakkingen en transportmogelijkheden is elke klus een koud kunstje. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen gebruik maken van onze aangeboden diensten. U kunt daarbij zelf aangeven in hoeverre deze logistieke dienstverlening mag gaan. Wilt u het proces geheel aan ons verhuisbedrijf overlaten, of kiest u ervoor om zelf al (deels) uw inboedel in te pakken om de kosten wat te drukken? Faster verhuizingen streeft altijd naar 100% klanttevredenheid! 

Maar verhuizen kan ik toch gewoon zelf?

Het is een vaak gehoorde vraag of het nu wel echt nodig is om een professionele verhuisservice in te schakelen. U kunt toch zelf ook wel een busje huren en beetje sjouwen, zo word al gauw gedacht. Een vaak terugkerend verhaal in deze is helaas dat de inboedel inderdaad wel is overgekomen, maar dan wel met schade of spullen die gesneuveld zijn. Alleen daarom al is het inhuren van een professioneel en erkende verhuizer een verademing, afgezien van de eerder genoemde fysieke voordelen. Naast de garantie die onze verhuisservice biedt, leveren wij ook de benodigde kennis en vakmanschap! Laat u ook verrassen door het aantrekkelijke aanbod en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij weten van aanpakken!

https://www.fasterverhuizingen.nl/