Sitac
Image default
Eten en drinken

Een goedverzorgde catering in Hengelo

Wanneer je opzoek bent naar een snelle catering in Hengelo die goede kwaliteit levert zit je hier goed. Al ben je bezig met een feest of evenement organiseren heb je al heel wat dingen die je moet regelen, waaronder dus het eten. Het is een hele klus om al dat eten zelf te regelen. Je kan het eten daarom ook aan ons overlaten. Dit scheelt jou een hele hoop werk waardoor je je kan focussen op alle andere facetten van het organiseren van een feest of evenement. Dan ben je er ook zeker van dat het eten goed zal zijn. De catering in Hengelo is erg uitgebreid, met alles erop en eraan. Onze specialiteit is vlees. Het vlees produceren we namelijk zelf. Je bent dus zeker dat het vlees van uitmuntende kwaliteit zal zijn. De dieren hebben ook een goede behandeling gekregen met een vrije uitloop.

 

De mogelijkheden

De catering in Hengelo biedt verschillende mogelijkheden aan. Dit kunnen we doen doordat we een enthousiast team hebben. Dit team zal dan ook hun best om het eten goed te verzorgen. Je kan bij de catering in Hengelo ook je wensen aangeven. Zo ben je er zeker van dat je uiteindelijk tevreden bent met het eten op je feest of evenement. Het buffet zal geleverd worden in warmhoud bakken met daarbij bijpassend bestek inclusief borden. Naast dat je eten bij ons kan regelen, is het ook mogelijk om tafels en stoelen bij ons te regelen. 

 

Meer informatie

Het is mogelijk om extra informatie over de catering in Hengelo te verkrijgen. Dit kan je doen door contact met ons op te nemen. Dat kan je doen via de site, maar je kan ook bij ons in de slagerij langskomen. Zo weet je uiteindelijk alles wat je over de catering in Hengelo moet weten.