Sitac
Image default
Beauty en verzorging

De producten van Maria Galland zijn de juiste

In ons schoonheidssalon bent u terecht voor de meest uiteenlopende en exclusieve behandelingen met de mooie producten van Maria Galland. U kunt hierbij denken aan: verschillende soorten gezichtsbehandelingen, de complete verzorging van de wenkbrauwen en wimpers, verschillende soorten harsbehandelingen en veel meer. Bij ons bent u ook terecht voor allerlei soorten massages, zoals hotstone- en schoudermassage. Heeft u last van ongewenste haargroei en wilt u uw lichaamshaar definitief laten verwijderen? Dan bent u in ons schoonheidssalon aan het juiste adres. Voor het merendeel worden onze behandelingen met de producten van Maria Galland uitgevoerd.

Maria Galland in combinatie met effectieve schoonheidsbehandelingen

Onze behandelingen met de producten van Maria Galland zijn niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen. Mannen kunnen in ons schoonheidssalon terecht voor alle soorten behandelingen, zoals massages, epileren en gezichtsbehandelingen. De verschillende soorten ontharingstechnieken zijn ook geschikt voor mannen, die tijdelijk of definitief van hun lichaamshaar af willen. Door het bieden van exclusieve en effectieve schoonheidsbehandelingen in combinatie met de luxe producten van Maria Galland, zorgen wij ervoor dat uw schoonheid zichtbaar wordt en blijft. Wat uw huid ook nodig heeft, er is een product op maat die voor een stralende, de beste en een optimale resultaat zal zorgen.

Maria Galland voor elke type huid

In ons schoonheidssalon begint elke behandeling met een nauwkeurige huiddiagnose. De producten van Maria Galland die door ons gebruikt worden, zijn gebaseerd op uw huidtype en behoeften. In het assortiment van Maria Galland kunt u ook verschillende soorten crèmes vinden, die volledig zijn afgestemd op de behoeftes van de verschillende huidtypes. Zo hebben we de crème voor vochtarme huid, de crème voor vrouwen met een ‘vermoeide’ huid, de anti-aging crème, en veel meer. Het gebruik van de crème in combinatie met onze behandelingen zorgt ervoor dat uw huid ten allen tijde zacht en glad is. Bent u geïnteresseerd in één van onze behandelingen of heeft u advies op maat nodig? Maak dan gauw contact met ons.