Op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Wij hebben alles onder één dak

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf waarmee u alles onder één dak heeft? Dan is Hofkens HIG de passende oplossing. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw kantoorpand of bedrijfsruimte. Wat kunt u van onze medewerkers verwachten? Zij deinzen nergens voor terug en pakken alles met beide handen aan. Wil je hier meer over weten? Lees snel verder!

Hofkens HIG: onze diensten

De Allesreinigers van Hofkens HIG zijn niet alleen inzetbaar voor de reguliere schoonmaak in Waalwijk of de reguliere schoonmaak in Moerdijk. Maar wij zijn ook gespecialiseerd in sanitaire reiniging en industriële schoonmaak. U kunt bij Hofkens HIG terecht voor verschillende schoonmaakklussen. Hofkens HIG biedt namelijk alles aan. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk voor de reiniging van uw trappenhuis? Of naar een schoonmaakbedrijf in Moerdijk voor een complete industriële reiniging? Onze Allesreinigers hebben ervaring in de glasbewassing Daarnaast verzorgt Hofkens HIG ook ander specialistisch werk. Denk ook aan schoonmaken in de voedingsindustrie. Door onze kennis en expertise op het gebied van veiligheid en hygiëne kunnen wij alle schoonmaakklussen aan. Van het reinigen van trappenhuizen en gevels, tot onze rioolservice en 24/7 calamiteitenservice. Hofkens HIG steekt graag de handen uit de mouwen en pakt elke klus met beide handen aan. Geen een schoonmaakklus is voor onze medewerkers te veel.

 

Schoonmaakklussen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk? Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan. Deze zijn ingericht voor allerlei  bedrijven zodat elk bedrijf hier gebruik van kan maken. Wij bieden een schoonmaakprogramma op maat en kijken samen naar alle mogelijkheden die bij uw bedrijf passen. Of het nu gaat om schoonmaak in de industrie of om de reguliere schoonmaak, wij steken altijd graag de handen uit de mouwen. Door onze schoonmaakklussen op maat bepalen we wat de belangrijke schoonmaakklussen zijn en wat wij kunnen doen om uw wensen te vervullen. Zo heeft u altijd een schoonmaakprogramma die bij u past. Of u nu gebruik wilt maken van periodieke schoonmaak of dagelijkse schoonmaak, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor complete onderhoudsstops kunt u bij Hofkens HIG terecht. Wij werken met een vooraf opgesteld schoonmaakprogramma, hebben onze Allesreinigers duidelijke richtlijnen en biedt het u zekerheid. Zo kunnen we zo effectief mogelijk aan de slag en richten we ons op de belangrijke zaken. Dit is niet alleen handig voor ons maar ook voor u, want zo weet u waar u aan toe bent. Hulp op het gebied van schoonmaken? Kies voor Hofkens HIG!

Met Hofkens HIG heeft u alles onder één dak. Een team van Allesreinigers staat voor u klaar. Wij zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk, maar ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Benieuwd? Of wilt u meer informatie over onze schoonmaakklussen? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/

Comments have been closed/disabled for this content.