Sitac
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek

Ik heb een werknemer die nu al ruim 2 maanden ziek is. De persoon in kwestie is nu ongeveer 2 maanden geleden door zijn rug gegaan en nu is hij dus al geruime tijd ziek. Normaal gesproken was het altijd een erg harde werker en had ik nooit problemen met hem. Sterker nog streed 2 jaar geleden nog met een andere collega om projectleider te worden. Nu ben ik wel benieuwd wanneer mijn werknemer eindelijk weer kan werken en of we misschien de werkzaamheden kunnen aanpassen zodat hij gewoon weer aan het werk kan. Dat lijkt me het allerbeste in beide gevallen.  Daarom gaan we op zoek naar een bedrijf dat voor ons een arbeidsdeskundig onderzoek kan doen. We vinden het erg belangrijk dat dit goed gebeurd zodat we weten waar we aan toe zijn al bedrijf zijnde. Daarna weten we ook of we nog op de werknemer in kwestie moeten rekenen of dat we op zoek moeten gaan naar een andere werknemer.

Adxpert

Ik ging op zoek naar een bedrijf dat een arbeidsdeskundig onderzoek kon uitvoeren voor ons bedrijf. Het was alleen wel belangrijk dat het onderzoek niet pas over een half jaar of zoiets naar buiten werd gebracht want dan hadden we er nog steeds niet zo heel erg veel aan. Het moest snel gebeuren zodat we wisten waar we aan toe waren en welke beslissing we moesten maken. Na wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik uit bij adxpert.nl. Dit is een bedrijf dat arbeidsdeskundige onderzoeken uitvoeren en dat was nou precies waar we naar zochten. Ik nam contact en zorgde er voor dat er een arbeidsdeskundig onderzoek werd aangevraagd.

Het resultaat

Na 5 dagen kregen we al de uitslag en het bleek dat over een maand de werknemer weer aan de slag kon gaan en dat vonden we erg fijn. Ook voor de werknemer is het zeker fijn dat we dit hebben aangevraagd en hem niet zo maar hebben ontslagen. Ik heb er een goed gevoel over, bedankt adxpert!