Sitac
Image default
Zakelijk

LP Petersen BV levert gebruikte en nieuwe magazijnstellingen

Voor het opslaan van voorraden en het logistieke functioneren van bedrijven is een correcte magazijninrichting natuurlijk een belangrijk gegeven. Bij het aanschaffen van magazijnstellingen is het dan ook van belang dat er nagedacht wordt over het draagvermogen van de stellingen en de intensiteit waarmee deze gebruikt gaan worden. Voor de veiligheid op de werkvloer is het verplicht om magazijnstellingen ARBO te laten keuren door een onafhankelijke deskundige, een kwestie van verantwoord ondernemen. Aangezien hergebruik van materialen in het bedrijfsleven nog immer aan populariteit wint, komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat in het kader van duurzame bedrijfsinrichting tweedehands magazijnstellingen worden gekocht en geïnstalleerd.

 

Aanpasbaarheid en optimalisatie

Gezien het modulaire karakter van de onderdelen waaruit magazijnstellingen worden opgebouwd, is elke ruimte die aan de basisvoorwaarden voor een magazijn voldoet volledig naar wens aan te passen en te optimaliseren. Zo is het mogelijk om elke organisatie te voorzien van een ruimtebesparende magazijninrichting die aan exacte specificaties voldoet en op efficiënte wijze maximale opslagcapaciteit levert. Er zijn veel merken actief op het gebied van opslagsystemen en magazijnstellingen, waarbij het aanbod varieert van opslagoplossingen voor producten die relatief klein zijn, zoals archiefmateriaal en winkelvoorraad, tot palletstellingen met meerdere verdiepingen.

 

Deskundig advies

Aangezien het inrichten van een magazijn nog heel wat voeten in de aarde heeft, kan het geen kwaad om vrijblijvend om informatie te vragen bij L.P. Petersen BV te Ermelo. Dit bedrijf kan vele topmerken direct uit voorraad tegen scherpe prijzen leveren. Het huren van magazijnstellingen voor tijdelijke opslag is eveneens een mogelijkheid.

http://www.lppetersen.nl