Sitac
Image default
Woning en Tuin

Vakantiegevoel

Als je met de auto op vakantie gaat, is dat meestal een flinke rit. Als je alleen rijdt, moet je af en toe stoppen voor een rustpauze, maar ook als je met meer rijdt, en elkaar afwisselt, moet er regelmatig gestopt worden. Al is het alleen maar omdat je niet rijdend van plaats kunt wisselen met de chauffeur.

 

De P. van…

Voor zo’n pauze ga je op zoek naar een P. De P. van parkeren, pauze, plassen en vaak ook van Picknicktafels. In veel gevallen staan er langs de parkeerstrook een aantal robuuste, houten picknicktafels waar je even aan kunt zitten om je meegebrachte broodje te eten of gewoon even te rusten.

 

Kijk eens goed naar die picknicktafels

Meestal strijk je gedachteloos neer en ga je op zoek naar je flesje cola of je lekkere sandwich. Maar heb je eigenlijk wel eens goed naar zo’n picknicktafel gekeken? De houten tafels met banken zijn gemaakt om weer, wind en vandalisme te weerstaan. Ze zijn stoer, elegant en functioneel. Als je er een tijdje naar kijkt, kun je wel eens tot de conclusie komen, dat je zo’n tafel zelf misschien ook wel wilt hebben.

 

Veel te groot?

Nu heeft niet iedereen een tuin of balkon waarop een vier meter lange houten tafel past. Maar ze bestaan ook in kleinere uitvoeringen. Net zo stoer en naturel. Met rechte planken of golvende, die nog de vorm van de originele boomstam laten zien. Picknicktafels die je doen denken aan bossen, bomen, natuur en frisse lucht. Waaraan je elke dag opnieuw een vakantiegevoel krijgt, als je er gewoon je koffie zit te drinken.

 

Gewoon online kopen

Op de website www.jaapdevriesermelo.nl zijn een heleboel prachtige picknicktafels te vinden. Van 1.20 m. tot vier meter lang. Recht, golvend, Eiken of Douglas, uw keus is er vast wel bij.       

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/