Ontdek de Big Five tijdens een rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Wilt u een roadtrip en op safari tijdens de tuinroute door Zuid-Afrika? Droomt u ervan om te verblijven in luxe lodges? Of liever een tent op het dak van een 4×4 auto? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika.

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

De Tuinroute door Zuid-Afrika volgen is een adembenemende manier om het land in al zijn glorie te ontdekken. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.

Een op maat gemaakte rondreis door Namibië met gespecialiseerde touroperator

Als u een luxe autoreis door Namibië maakt, ontdek u alle troeven van dit land. U ontdekt de prachtige fauna en flora en ontmoet de lokale bevolking. U komt langs verschillende hoogtepunten van het land. Weet u al waar u naartoe wilt? Of heeft u geen idee? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

 

Comments have been closed/disabled for this content.