Met de activiteiten op deze camping vlakbij Eindhoven beleef jij de tijd van je leven

Kinderen, volwassenen en ouderen, iedereen beleeft de tijd van zijn of haar leven bij een bezoek aan een camping in de buurt van Eindhoven. Niemand uit het gezin wordt overgeslagen. Hier vind je recreatie voor jong en oud, onderverdeeld in ‘Recreatie voor de kleintjes’, ‘Recreatie voor de oudere jeugd’ en ‘Recreatie voor volwassenen’. Of je je nu verveelt, graag vermaakt wordt of het leuk vindt om andere gasten te leren kennen, de recreatie is hiervoor de uitgelezen kans. Het professionele recreatieteam staat tijdens de vakantieperiodes klaar om gezellige, leuke of spannende activiteiten te organiseren. Niks is verplicht, maar meedoen is wel heel leuk! Daarnaast loopt kindervriend ‘Doedel’ regelmatig over het park voor de jongste vakantiegangers. Heb jij hem al gespot?

Kies op deze camping zelf of je overnacht in een tent of caravan in de regio Eindhoven

Wanneer je kampeert op Camping De Zwarte Bergen krijg je altijd een riante kampeerplaats toegewezen. Daarbij heb je op deze camping dichtbij Eindhoven keuze uit verschillende soorten velden om op te verblijven. Kies voor een fijn beschutte plek onder de bomen of in het bos, of ga voor ruimte op een van onze groene grasvelden. Heb je al de keuze gemaakt tussen een tent of een caravan? Het kan allebei. Waar je ook staat en in wat voor accommodatie je ook overnacht, je bent zeker van voldoende ruimte, altijd water in de buurt en mooie natuur. Met ruim 110m2 per plaats heb je altijd meer dan genoeg privacy. Zoek je toch liever de gezelligheid op? Je hebt je buren zo gevonden voor een kopje suiker of een gezellig gesprek.

Je betaalt nooit te veel voor het verblijf op de camping met de aantrekkelijke tarieven in deregio Eindhoven

Wil jij deze zomer lekker verblijven op een camping bij Eindhoven? En wil je daar het liefst niet al te veel geld voor betalen? Zodat er nog geld over is om leuke activiteiten te ondernemen tijdens de vakantie? Bij camping De Zwarte Bergen vind je scherpe prijzen die je vakantie nog leuker maken! Kies voor kort kamperen of een seizoens- of jaarplaats. Je ontvangt niet alleen een staplaats, maar ook internet, gratis gebruik van de douches, warm water, elektriciteit en een gereguleerd aantal vuilstort, een antenneaansluiting en nog veel meer. Kortom: voor een lage prijs maak je gebruik van alle faciliteiten. Zo houd je meer dan voldoende geld over voor andere leuke dingen!

Comments have been closed/disabled for this content.