Een spannend spel tijdens een bedrijfsuitje in Zuid-Holland

Een bedrijfsuitje is altijd leuk. In plaats van werken gaat u met uw collega’s op pad om elkaar beter te leren kennen. Maar hoe ziet deze dag eruit? Het is een vraag die altijd maar terugkomt. Wij stellen voor om dit jaar te kiezen voor een bedrijfsuitje waarover nog lang zal worden gepraat: de citygames georganiseerd door het bedrijf Neverrest. Waar uw bedrijf ook is gevestigd, van Noord-Holland en Zuid-Holland tot Utrecht en de rest van het land, een bedrijfsuitje van Neverrest kan overal worden georganiseerd. Tijdens de spellen staat spanning centraal.

Vergeet bowlen, dit bedrijfsuitje in Noord-Holland is het helemaal!

Een origineel bedrijfsuitje bedenken in Noord-Holland is best lastig. Daardoor gaan veel bedrijven vaak iets niet origineels doen, zoals bowlen. Zonde, want er zijn zo veel leukere opties. Dat blijkt maar weer als u de leuke en spannende citygames van het bedrijf Neverrest bekijkt. Tijdens de spellen die dit bedrijf organiseert, worden deelnemers op een ludieke manier gedwongen om intensief met elkaar samen te werken. Om de opdrachten te kunnen volbrengen, moeten de deelnemers goed met elkaar communiceren. Al met al bieden de spellen de perfecte mix tussen uitdaging, spanning, mysterie, paranoia en natuurlijk plezier. En wat het mooiste is, het bedrijfsuitje wordt georganiseerd in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland, maar ook in alle andere grote steden van Nederland.

Werk aan teambuilding tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht

Het belangrijkste van een bedrijfsuitje in Utrecht, Noord- of Zuid-Holland is natuurlijk plezier hebben. Maar minstens net zo belangrijk is dat u elkaar beter leert kennen. Wanneer men elkaar beter leert kennen, kan men ook beter samenwerken. Om deze samenwerking nog meer te verbeteren, kunt u ook kiezen voor een bedrijfsuitje waarvan teambuilding een belangrijk onderdeel is. Bij de citygames van Neverrest is dit het geval. Dit bedrijf organiseert twee verschillende citygames: The Game en Social Chaos. Dit is een uniek bedrijfsuitje, ontwikkeld door Neverrest. Tijdens beide citygames worden deelnemers gedwongen om intensief samen te werken en goed met elkaar te communiceren om zo een mysterie op te lossen.

Comments have been closed/disabled for this content.