Sitac
Image default
Sport

Waarom pre-workout meer energie geeft bij het sporten

Haal het maximale uit iedere training door middel van een pre workout. Wellicht heb je het al een keer voorbij zien komen. Een pre workout kan je namelijk helpen in de sportschool om het maximale eruit te halen. Dit kan bijvoorbeeld net die ene herhaling meer zijn, die je anders niet zou doen. Mocht je niet bekend zijn met dit supplement, raad ik je aan verder te lezen. In dit artikel zal ik je er namelijk alles over vertellen. 

Wat is een pre workout?

Je kan een pre workout zien als een energie booster. Dit komt het meeste voor in een poedervorm wat je mengt met water. Een groot voordeel aan de Pre workout van Sterrenstof is dat het alles bevat wat je nodig hebt. Zo kan jij het maximale uit je workout halen. Sommige mensen kiezen ervoor om de 2 hoofdonderdelen van een pre workout, Cafeïne en tyrosine, los te nemen. Dit is een manier maar biedt nooit hetzelfde effect als een echte pre workout. De combinatie en samenstelling van ingrediënten is wat het verschil maakt. 

Wat doet een pre workout?

De formule van een pre workout is hetgeen waar een bedrijf zich op kan onderscheiden. De meeste pre workouts bevatten namelijk de bekende ingrediënten zoals cafeïne, taurine, tyrosine en andere kracht leverende voedingsstoffen. Een scoop verbetert je kracht en uithoudingsvermogen. Ook zorgt het ervoor dat je minder snel moe bent. Ondanks dat pre workouts verschillen qua formule, hebben ze allemaal 1 doel. Ervoor zorgen dat jij alles uit de workout kan halen. 

Wanneer neem je een scoop?

Je neemt een scoop 10 tot 15 minuten voor je training. Je mengt een maatschepje vol met 250-350 ml water. Dit drink je in 1 keer op voor de beste effecten. Na ongeveer een kwartier/halfuur begin je te merken dat je energieker en scherper wordt. Ook ervaren mensen tintelingen. Let op: dit is geen allergische reactie. Dit is de beta alanine wat in een pre workout zit verwerkt. 

Sterrenstof

Mocht je opzoek zijn naar een Pre workout die van hoge kwaliteit is? Dan kan Sterrenstof je verder helpen. Naast de kwalitatief goede pre workout bieden ze nog veel meer supplementen aan. Neem gerust een kijkje op de webshop. Ook helpt het team van Sterrenstof je graag verder met al je vragen. Stuur ze dan ook gerust een whatsappje of een mailtje.