Vele mogelijkheden voor het aanleggen van uw tennisbaan bij de specialist

Heeft u een grote zaal of hal tot u beschikking? En wilt u hier een tennisbaan laten aanleggen? Of bent u voorzitter van de tennisvereniging in uw dorp en wilt u onderhoud plegen aan uw tennisbanen? Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Heeft u thuis ruimte voor een mooie tennisbaan en bent u een fanatiek tennisser? Laat dan een tennisbaan aanleggen door een specialist! Bekijk de vele mogelijkheden die zo’n gespecialiseerd bedrijf biedt. Ton de Rooij Tennis is dé partner die u zoekt. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Zoekt u een bedrijf dat u helpt bij het onderhoud van uw tennisbanen? Of beschikt u over een compleet sportveld met een atletiekbaan en een hockeyveld en wilt u deze laten onderhouden? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van de specialist in ieder type onderhoud. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Comments have been closed/disabled for this content.