Naast uw CD ook vinyl laten persen in kleine oplage? Het kan!

De laatste jaren is vinyl weer helemaal terug. Dit komt omdat, ondanks dat muziek steeds vaker alleen digitaal te verkrijgen is, men behoefte heeft aan iets tastbaars. Zeg nu zelf, het voelt toch veel bijzonderder om te luisteren naar een LP van uw favoriete artiest, dan wanneer u digitaal naar de muziek luistert? Juist daarom besluiten veel muzikanten om hun muziek niet alleen op CD, maar ook op vinyl uit te brengen. Zowel voor het in kleine oplage persen van uw CD als van een LP, bent u bij CD Perserij België aan het juiste adres. Niet alleen ontvangt u een product van hoge kwaliteit, ook profiteert u van vakkundige begeleiding en deskundig advies. Bent u binnenkort de trotse bezitter van uw eigen muziek op LP?

Kiest u voor een promotiepakket bij het persen van uw CD in kleine oplage?

Bij promotiedoeleinden voor muzikanten denkt u waarschijnlijk aan het laten persen van een CD in kleine oplage. Dit komt omdat een CD eenvoudig weg te geven is aan bijvoorbeeld televisie- en radiostations. Om u zo goed mogelijk te helpen, biedt een professionele perserij, namelijk CD Perserij België, een speciale service aan. Niet alleen persen ze uw CD, ook bieden ze een promotiepakket aan. Met dit promotiepakket ontvangt u uw CD’s verpakt in een slimline box, inclusief een full colour hoesje. Ook ontvangt u handige tips die u helpen om uw muziek zo goed mogelijk te promoten en een goede start aan uw carrière te geven.

Een CD laten persen in kleine oplage is de eerste stap naar een nummer 1-hit

Waarschijnlijk droomt iedere muzikant wel van een nummer 1-hit. Daar horen uiteraard ook uitverkochte shows en een hoop trouwe fans bij. Dan is het hoog tijd om te stoppen met dromen en aan de slag te gaan met uw carrière. Een goede eerste stap is het opnemen van uw eigen CD. Hoewel we tegenwoordig veel muziek online luisteren, is een CD alsnog een belangrijk promotiemiddel. Wanneer u uw CD in kleine oplage laat persen door CD Perserij België, weet u zeker dat u een kwalitatief product ontvangt. Ook krijgt u meteen het aanmeldadres voor de Mega Top 100, adressen van lokale en provinciale omroepen en belangrijke radio en tv-stations. U krijgt dus de kans uw CD te promoten bij lokale televisie- en radiostations. Daarnaast ontvangt u een kijkje in het adressenboek bestaande uit pluggers en videoclipmakers. Op deze manier heeft u alle houvast om aan de weg te timmeren voor uw carrière als muzikant.

Comments have been closed/disabled for this content.