Sitac
Image default
Management

New innovative business ideas

Nieuwe innovatieve bedrijfsideeën

 

1. CHALLENGE PARCOURS

Vrouw klimt onder prikkeldraad

Bekwame marketeers en verkopers die geïnteresseerd zijn in openluchtactiviteiten en ervaring hebben met militaire of politietrainingen, zomerkampen of bedrijfstrainingen, zijn bij uitstek geschikt om een bedrijf in challenge courses te runnen.

 

Of het nu gaat om een hindernisbaan, een klimparcours, een tokkelbaan of een andere avontuurlijke activiteit, de opstartkosten zijn aanzienlijk en omvatten grond, verzekering en kwaliteitspersoneel. Toch blijven deze bedrijven groeien in populariteit, het aantrekken van individuen, gezinnen, feesten, en zakelijke klanten. Met de juiste marketing en ondernemingsplan, kunnen zelfs kleine uitdagingsparcours bedrijven zes cijfers opbrengen. Grotere bedrijven kunnen jaarlijks miljoenen dollars verdienen.

 

2 WOEDEKAMER

Vijf schreeuwende mensen

Creatieve denkers en marketeers met toegang tot goedkope, breekbare voorwerpen kunnen winst maken door klanten dingen te laten kapot slaan in een woedekamer. Dit is een relatief nieuw idee, maar een dat wijdverspreide aantrekkingskracht kan hebben. Van feestjes op zoek naar een unieke ervaring tot mensen die wat stoom willen afblazen na een relatiebreuk of baanverlies, een rage room kan zowel entertainment als catharsis bieden voor zijn klanten.

 

De opstartkosten zijn gematigd, met een ruimte voor de rage room, opslag, breekbare voorwerpen, en aansprakelijkheidsverzekering tot de grootste uitgaven. Groeipotentieel en winst zullen variëren, afhankelijk van uw specifieke bedrijfsmodel en prijsstructuur, maar als de populariteit groeit, kunnen ondernemers de mogelijkheid hebben om uit te breiden naar extra locaties of zelfs franchises.

 

3. INDOOR TRAMPOLINEPARK

Voeten opgehangen in de lucht boven een trampoline oppervlak

Als u graag met mensen omgaat en plezier hebt, bent u misschien geschikt om een indoor trampolinepark uit te baten. Zoals bij alle bedrijven, zullen sterke marketingvaardigheden u een voordeel geven ten opzichte van de concurrentie.

 

De opstartkosten voor dit bedrijf zijn hoog, omdat het een grote, open binnenruimte vereist en veel speciale apparatuur. Het is echter een groeiende bedrijfstak. Degenen in een markt zonder concurrentie kunnen bijzonder succesvol zijn, klanten trekken uit een groot gebied en mogelijk uitbreiden naar meerdere locaties in hun regio. Als u het geld hebt om vooraf te investeren, kan een trampolinebedrijf een winstmarge van 25% of meer behalen, met winsten tot ver in de zes cijfers.

 

4. BOWLING VOETBALBEDRIJF

Voetbal voor bowlingkegels

Een ander groeiend nichespel dat een goede zakelijke mogelijkheid kan zijn voor een uitgaand persoon die van leuke activiteiten houdt, is voetbalbowlen. Ook bekend als bombowling of fowling, deze activiteit houdt in dat je een voetbal naar beneden gooit op een baan om bowlingkegels omver te gooien. Naast kennis van de spelregels is algemene handelskennis van cruciaal belang voor succes in deze nieuwe en vrij onbekende bedrijfstak.

 

De opstartkosten zijn aanzienlijk, aangezien het spel een grote hoeveelheid aangepaste binnenruimte vereist. De winstpotentie hangt voornamelijk af van het aantal klanten dat u kunt aantrekken, maar met de juiste marketing en een solide klantenbestand kan de winst aanzienlijk zijn.

 

5. NERF ARENA

Foto van veel mensen die poseren voor een foto met Nerf-geweren

Een Nerf arena is een ander bedrijfsidee dat zeer geschikt is voor mensen met een goed uitgaansleven die een leuke, snelle zaak willen runnen. Hoewel de typische doelgroep bestaat uit jongeren tussen zes en veertien jaar, hebben veel Nerf arena’s ontdekt dat ze hun inkomsten kunnen verhogen door ook bedrijven en andere groepen volwassenen aan te spreken.

 

De opstartkosten zijn vrij hoog, aangezien een grote hoeveelheid binnenruimte nodig is, samen met zaken als uitrusting en verzekering. Vanwege de hoge onderhoudskosten en de lagere tarieven die aan klanten worden berekend, is de winstpotentie niet zo hoog als bij sommige andere bedrijven in deze categorie. Een succesvolle Nerf arena eigenaar kan echter nog steeds een winst van ongeveer $50.000 per jaar binnenhalen.

 

6. GAME TRUCK BEDRIJF

Stapel van verschillende video game console controllers

Als u van videospelletjes en interactie met kinderen houdt, kan de exploitatie van een mobiel spel vrachtwagenbedrijf een unieke kans bieden. Sterke zakelijke managementvaardigheden en een bereidheid om te werken in het weekend zijn ook belangrijk. Hoewel de mobiele aard van dit bedrijf de kosten van het huren van een permanente ruimte wegneemt, zijn de kosten van de uitrusting van de vrachtwagen of aanhangwagen nog steeds vrij aanzienlijk.

 

Gaming is een enorme en booming industrie, wat betekent dat groeipotentieel voor elke verwante bedrijf is over het algemeen sterk. Eenmaal gevestigd, lage overheadkosten betekenen spel vrachtwagens kunnen brengen in een goede hoeveelheid geld van elk evenement. Als je in staat bent om gestage business te boeken, is er een groot potentieel om een aantal uitstekende winsten te maken.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/