Waarvoor huurt u de feestlocatie in de buurt van Vlaardingen?

Er zijn altijd bijzondere momenten om een feestje te vieren. Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een feestlocatie in de buurt van Vlaardingen? Dan wilt u natuurlijk een locatie die qua sfeer perfect aansluit bij uw wensen. De feestlocatie van Hoppe Schiedam biedt u een groot scala aan mogelijkheden. Zo kunt u in Schiedam terecht voor een klein intiem feest maar is het ook een perfecte trouwlocatie voor wel 275 personen. Houdt u van trendy en traditioneel? Chique en stijlvol? Exclusief en toegankelijk? Of modern en apart? Hoppe Schiedam is verrassend in veelzijdigheid en verzorgt iedere gelegenheid in stijl. Zelfs voor u en/of gasten die willen roken beschikt Hoppe over een aparte zaal.

Feestlocatie in de regio Vlaardingen voor zowel kleine als grote groepen

Is de taak van de organisatie van het personeelsfeest dit jaar bij u neergelegd? Bent u daarvoor op zoek naar feestlocatie in de buurt van Vlaardingen? Of gaat u trouwen en zoekt u een unieke trouwlocatie in Schiedam? Bij Hoppe Schiedam vindt u de juiste zaal voor elk feest. U kunt kiezen uit maar liefst drie feestzalen. Hoppe Parterre is een sfeervolle industriële ruimte met een grote bar en geschikt voor een receptie of feest met maximaal 140 gasten. De Hoppe Bovenverdieping is een mooie huiselijke ruimte en ideaal voor een diner, zakelijke bijeenkomst of huwelijksvoltrekking voor maximaal 100 gasten. Restaurant Pizze Pronto is een traditionele pizzeria met een open keuken en steenoven, heeft 80 zitplaatsen en beschikt over een terras. Welke feestlocatie voor zowel grote als kleine feesten in de regio Vlaardingen kiest u voor uw feest?

Feestlocatie nabij Vlaardingen voor verschillende soorten feestjes: van bruiloften tot personeelsfeesten

Dit historische pand in Schiedam zorgt voor een hoop karakter en ambiance tijdens uw feest. Deze bijzondere feestlocatie in de buurt van Vlaardingen is gevestigd in een oude jeneverstokerij. Om deze te reserveren gaat u naar Hoppe Schiedam. Er hangt een typische sfeer en is de perfecte basis voor een onvergetelijk feest. De locatie is geschikt voor verschillende soorten feestjes. Of u nu op zoek bent naar een bijzonder decor voor uw bruiloft, familiefeest of zakelijke bijeenkomst: Hoppe Schiedam beschikt over de ambiance en de ervaring om de meest uiteenlopende evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Hoppe is én trouwlocatie én feestlocatie én zakelijke locatie én locatie voor lunch en diner in Schiedam, regio Vlaardingen.

Comments have been closed/disabled for this content.