Osteopaat in Eindhoven weet raad met rug- en nekklachten

Bij een osteopaat in Eindhoven kunt u terecht met uw rug- en nekklachten. Er wordt met andere ogen naar uw lichamelijke klachten gekeken en biedt andere methodes om de klachten aan te pakken. Bij Osteopathie van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

De osteopaat in Eindhoven weet raad met huilbaby’s

Het is begrijpelijk dat u ten einde raad bent als uw baby continu blijft huilen. Breng daarom eens een bezoek aan de osteopaat in Eindhoven. Bij Osteopathie van Duursen worden de verschillende structuren zoals schedel, nek, rug, bekken en buik op een zachte manier onderzocht. Bij Osteopathie van Duursen weten de osteopaten hoe zij een baby op zijn of haar gemak kunnen stellen door de baby bijvoorbeeld tijdens de behandeling te voeden of een speeltje te geven. De osteopaten passen geen manipulaties toe of kraken de gewrichten niet. Er wordt alleen gebruik gemaakt van zachte technieken. Zo worden de beste resultaten bij baby’s geboekt. Daarnaast kunt u diverse lichamelijke klachten laten verhelpen door een osteopaat in Eindhoven.

Tijdens de zwangerschap kunt u terecht bij de osteopaat in Eindhoven

Gedurende uw zwangerschap verandert er veel in uw lichaam. Het is essentieel dat het lichaam goed functioneert, omdat het ineens voor twee mensen moet zorgen. De osteopaat in Eindhoven kan uw lichaam helpen ondersteunen door ervoor te zorgen dat het bekken mobiel blijft waardoor de baby meer ruimte krijgt. Osteopathie van Duursen weet op een veilige manier problemen tijdens een zwangerschap te helpen voorkomen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn bijvoorbeeld harde een harde buik, zuuroprispingen, misselijkheid, hoofdpijnklachten en uiteraard rug-, been- en bekkenklachten. Na de bevalling komt u gewoon weer terug bij de osteopaat in Eindhoven om het lichaam op een natuurlijke manier weer in vorm te krijgen.

Comments have been closed/disabled for this content.