Sitac
Image default
Gezondheid

Mindfulness Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda

Bij JE BENT MEER kun je terecht voor een training mindfulness vanuit Den Haag, Rotterdam, Leiden en Gouda. Je Bent Meer geeft je inzicht in je houding en gedrag en laat je aan de hand van ervaringsoefeningen inzien waar je tegen aan loopt. De training is gebaseerd op verschillende principes, zoals het niet oordelen, acceptatie, geduld hebben net als vertrouwen en loslaten. Je zult zien dat je na het volgen van de coaching heel anders tegen problemen aankijkt. Je krijgt een nieuw leven, waarin je weer geniet en plezier hebt.

 

Training mindfulness in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Gouda

Voor mindfulness in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Gouda kun je uitstekend terecht bij JE BENT MEER. De persoonlijke aandacht voor jou als individu staat altijd centraal tijdens de mindfulness trainingen. Heb je last van een hoge werkdruk in je privéleven of op zakelijk gebied, dan kan dat leiden tot het uit balans raken. Kom weer in balans en creëer met de juiste oefeningen ruimte in je hoofd. Jij krijgt dan de controle terug over je eigen reacties op bepaalde gebeurtenissen en leeft je leven weer in balans.

 

Contact opnemen voor mindfulness in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Gouda

Je kunt voor mindfulness in Den Haag, Rotterdam, Leiden of Gouda op verschillende manieren contact opnemen met de ervaren coach van JE BENT MEER Bijvoorbeeld telefonisch om meteen een afspraak te maken via 06-54325260. Of door een e-mail te sturen met daarin je vraag naar info@jebentmeer.nl.

 

 

 

http://www.jebentmeer.nl/mindfulness-den-haag-rotterdam-leiden-gouda/