Geniet een lange tijd van je werkschoenen en veiligheidsschoenen van de specialist

Heb je een beroep waarin het verplicht is om werkschoenen of veiligheidsschoenen te dragen? Maar wil je niet een standaard werkschoen? Dan is de voetbescherming van Schoenen van Staal hetgeen dat je zoekt. In het assortiment vind je de perfecte werkschoenen voor zowel dames als heren. Wil jij extra lang genieten van je werkschoenen en veiligheidsschoenen? Hier speciaal voor jou wat onderhouds- en gebruikerstips. Maak de sleutel altijd volledig los. Hierdoor houdt je de schoen zo goed mogelijk in vorm. Is het nodig een schoenlepel te gebruiken? Doe dat dan ook. Loop de schoenen goed in voordat je ermee gaat werken en spray ze in met een speciale beschermingsspray. En ook niet geheel onbelangrijk: wanneer de schoen nat is geworden, deze niet onder de verwarming zetten. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw werkschoenen en veiligheidsschoenen zo lang mogelijk mooi blijven.

Stijlvol en veilig aan het werk met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste merken

Ben je al enige tijd werkzaam in de bouw- of metaalsector? Dan weet je als geen ander dat goede schoenen onmisbaar zijn in het dagelijks leven. Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan de EN 345 normering welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?  

Geen last meer van koude en vochtige voeten met goede werkschoenen en veiligheidsschoenen

Koude, vochtige of vermoeide voeten zijn niet fijn wanneer je aan het werk bent. De werkschoenen, oftewel veiligheidsschoenen, van Schoenen van Staal voorkomen dit. De webwinkel biedt namelijk een uitgebreid aanbod heren- en dames werk- en veiligheidsschoenen. En wanneer je jouw werkschoenen of veiligheidsschoenen vandaag nog bestelt, dan loop je morgen nog veilig en hip op het werk. Lukt het je niet de juiste werkschoenen te vinden. Heb je hulp nodig? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice voor professioneel advies. Indien mogelijk komt er een pasbus bij je langs om te kijken welke schoenen en maat geschikt zijn voor jouw voeten.  

Comments have been closed/disabled for this content.