Bespreek uw wensen voordat u een LASIK behandeling ondergaat

U wilt uw ogen laten laseren door middel van de LASIK methode. U vindt het wel belangrijk dat u wordt behandeld door professionele en ervaren oogartsen. Bij Refractiecentrum Haaglanden vindt u deze gegarandeerd. Deze specialist in oogheelkundige zorg, werkt enkel met ervaren oogartsen om de beste zorg te kunnen bieden. Elk oog is anders en dat vraagt om een unieke behandelmethode. Geen enkele LASIK behandeling is daarom hetzelfde. In een persoonlijk intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Of de LASIK behandeling voor u geschikt is hangt namelijk af van de sterkte of cilinderafwijking die u wilt laten corrigeren. U kunt bij deze specialist terecht voor het behandelen van bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking.

Een cilinderafwijking corrigeren met de LASIK methode

U wilt af van uw hoofdpijn, wazig zien en vermoeide ogen. Het kan zijn dat u last heeft van astigmatisme. Het licht komt dan niet goed op het netvlies terecht. Het licht komt zo op meerdere plekken op het netvlies terecht, waardoor u wazig ziet en uw ogen sneller vermoeid raken. Gelukkig biedt de LASIK methode uitgevoerd door Refractiecentrum Haaglanden uitkomst. Deze ooglaserbehandeling zorgt ervoor dat uw hoornvlies boller of vlakker wordt gemaakt, waardoor het lichtinval weer gelijkmatig wordt verdeeld. Deze methode wordt vaak toegepast, waardoor complicaties tot een minimum worden beperkt. Het kan voorkomen dat u in de dagen na de operatie last heeft van droge ogen.

Zo werkt ooglaseren door middel van de LASIK methode

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor kiest om uw ogen te laten laseren via een LASIK behandeling bij Refractiecentrum Haaglanden. U wilt van uw bril af of u heeft geen zin meer om elke dag uw lenzen in en uit te doen. Tijdens het uitvoeren van de LASIK methode wordt het oog verdooft met oogdruppels, waarna een hoornvliesflapje wordt gemaakt. Dat is meestal 0,16 of 0,18 mm groot en wordt zo gemaakt dat deze scharniert naar één kant. Daarna volgt de laserbehandeling met een Excimer laser of Femtosecond laser. Deze methode wordt veruit het meeste gebruikt om ogen met een gemiddelde bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking te corrigeren.

Comments have been closed/disabled for this content.