Sitac
Image default
Bedrijven

Een occasion kopen in Veenendaal voor een goede prijs

Ik was op zoek naar een occasion in de omgeving van Veenendaal. Zelf wil ik wel een gloednieuwe auto kopen, maar mijn portemonnee vindt dat een stuk minder leuk als ik dat ga doen. Maar mijn eigen auto is redelijk oud en gaat de APK-keuring waarschijnlijk niet halen. Daarom wilde ik graag een nieuwe auto. Een goede vriend van mij kwam met een briljant idee voor een occasion. Dat zou me iets minder geld kosten en dan heb ik toch nog een nette wagen.

Een goede occasion vinden in de omgeving van Veenendaal

Het leek mij een goed idee om een occasion ergens in de omgeving van Veenendaal te vinden en daarmee voorlopig verder te rijden. Ze mogen misschien wel tweedehands zijn, maar ze doen het nog prima en kunnen nog lang mee gaan. Bovendien betaal je niet meteen de hoofdprijs hiervoor. Ik begon mijn zoektocht op het internet om te kijken welke garages er allemaal occasions verkochten voor een goede prijs. Daarbij had ik ook een aantal eisen die de auto moest hebben. Na een tijdje zoeken had ik nog niet mijn ideale auto gevonden, totdat ik ineens op een website kwam en een auto zag staan die alles had wat ik zocht. Dit was op de website van Garage Geurtsen.

Goede service van de garage

Ik had meteen contact gezocht met de garage met de vraag of ik even kon langskomen om naar die specifieke occasion te mogen kijken. Ze vonden dit geen enkel probleem en mocht gewoon van hun binnen lopen zodra ik tijd had gevonden. Ik kwam daar aan en ze hadden de occasion al buiten voor mij neergezet zodat ik er meteen naar kon kijken. Daarbij kwam er al snel iemand aan die mij verder kon helpen. Hij vroeg of ik een ritje wilde maken, en  dat was erg fijn. Nu heb ik de occasion gekocht en ik ben er zelf super blij mee.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd wat deze garage u nog meer te bieden heeft? Bekijk dan eens de website via www.garagegeurtsen.nl voor meer informatie.